BAE Systems Hägglunds AB

BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av nya affärer.

Vi behöver därför förstärka vårt verktygsförråd med ytterligare en medarbetare.

Din framtida utmaning

Några av arbetsuppgifterna innefattar bland annat att försörja företagets anställda med förnödenheter. Det kan innebära att beställa material och sköta inventeringar till att hantera reservdelar till svets och slipmaskiner samt tillbehör till dessa. Du kommer även periodvis hantera och registrera mätdon som skickas på kalibrering. Hantera arbetskläder för ny och befintlig personal.

Tjänsten är tillsvidareanställning och på heltid. Vi arbetar dagtid.

Den du är

Är du noggrann, drivande och social? Har du god ordning och reda samt gott kundbemötande? Då är du rätt person för oss. Du ska också ha ambitionen att vilja utvecklas, effektivisera arbetssätt och arbeta med ständiga förbättringar.

Vi ser gärna att du som har någon form av utbildning inom logistik, alternativt har flerårig arbetslivserfarenhet inom området. Vi vill att du har god kännedom om lagerhantering samt kunna arbeta med datorer. Har du arbetat med människor och gillar det sociala mötet så är du rätt person. 

Truckkort är meriterande men inget krav. 

Kontaktperson

Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till underhållschef  Johan Svanholm 0660- 809 37. Du kan också ringa rekryteringskonsult Li Westman, AxÖ Consulting, 072-566 56 59.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Varmt välkommen att bli en del av BAE Systems Hägglunds!

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet! Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till utveckling. Du blir en del av ett team bestående av kompetenta och stöttande medarbetare som slussar högkvalitativt svetsarbete vidare i vårt produktionsflöde.

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/176
Kontakt
  • Li Westman, 072-5665659
Facklig företrädare
  • Ulf Strandberg, IF Metall, 0660-80163
Publicerat 2022-08-30
Sista ansökningsdag 2022-09-30

Tillbaka till lediga jobb