BAE Systems Hägglunds AB

BAE Systems Hägglunds har tagit anbud för mångmiljardbelopp, vilket innebär hög sysselsättning för många år framåt. Vi söker nu fler montörer till vår utvecklingsverkstad! Välkommen att bli en del av en grupp som månar om, och stöttar varandra. Vi är en arbetsplats med hög trivsel och starkt fokus på företagskultur. Här får du chansen att växa med oss och bidra till att trygga framtiden. 

Beskrivning

Du kommer att jobba i många av våra projekt och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra prototypmontage av våra bandvagnar och stridsfordon.

Arbetet som ofta ligger i tidig projektfas sker i nära samarbete med konstruktionsavdelningen. Vi bygger de första enheterna och tillsammans utvärderar vi konstruktionslösningarna utifrån funktion, producerbarhet och kostnad.

Kvalifikationer

För den här tjänsten ser vi gärna att du tidigare jobbat hos oss och därför har goda kunskaper om våra fordon, men det är inte ett krav. Du får gärna ha hydraulikutbildning och det är meriterande om du har kunskap i Catia och Aras.

Du är en självgående person med stort eget driv. Du är flexibel i ditt arbetssätt och har hög social kompetens. Då du kommer att ha många kontaktytor inom företaget så är det viktigt att du trivs med att samarbeta med andra.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens- och karriärutveckling. Du kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Vi erbjuder personalförmåner i form av bland annat arbetstidsförkortning, flexibel arbetstid, generöst friskvårdsbidrag och förmånlig föräldralön.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Kontaktperson

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Teir, arbetsledare utvecklingsverkstaden tel 0660-80615 eller Maria Håkansson, rekryteringskonsult AxÖ Consulting, 070-481 60 12.

Välkommen med din ansökan!

BAE Systems Hägglunds AB

Koncernen BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. BAE Systems Hägglunds AB i Örnsköldsvik sysselsätter omkring 800 medarbetare och företagets fokus är utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bandvagnar (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur. Vår verksamhet är baserad i Örnsköldsvik i hjärtat av Höga Kusten. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

För mer information besök www.baesystems.com och läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.inspiration.ornskoldsvik.se och www.hogakusten.com.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/42
Kontakt
  • Fredrik Teir, arbetsledare, 0660-80615
Facklig företrädare
  • Ulf Strandberg, IF Metall, 0660-80163
Publicerat 2023-02-08
Sista ansökningsdag 2023-03-01

Tillbaka till lediga jobb