BAE Systems Hägglunds AB

BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av omfattande miljardaffärer.

För att möta den stora efterfrågan så rekryterar BAE Systems Hägglunds ytterligare en tjänst inom Produktionskvalitet. Låter det som att det passar dig? Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt team!

Välkommen till en framtid fylld av möjligheter!

Din framtida utmaning

Avdelningen Montage och Integration söker nu en medarbetare med inriktning mot produktionskvalitet. Befattningen ansvarar för att driva kvalitetsarbete inom produktionsområdet, detta genom att hantera och driva produktionsrelaterade kvalitetsärenden.

I arbetsuppgifter inom Produktionskvalitet ingår;

 • Kalla till och leda kvalitetsmöten (Q- och AQ-möten).
 • Via KPI redovisa läget i produktionsprocessen för produktionsledningen och till avdelningen KQ.
 • Kalibreringsansvarig i produktion
 • Följa upp och bevaka att avvikelser rapporteras och åtgärdas
 • Insamling och bearbetning av data från rapporterade avvikelser
 • Identifiera kvalitetsproblem i processer och produkter
 • Presentera förbättringsinitiativ till berörd funktion
 • Samverka med kollegor inom den egna och angränsande avdelningen
 • Samverka med kollegor på angränsande avdelningar
 • Leveransdokumentation
 • Driva utbildning via montagecenter

Den du är

Vi tror att du har en eftergymnasial kvalitetsteknisk-, teknisk eller motsvarande kvalitetsteknisk kompetens. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med produktionsteknik eller annan tjänst inom kvalitet. Du har god datorvana. Erfarenhet av affärssystemet SAP samt Excel är meriterande. Eftersom vi arbetar i en internationell miljö behöver du kunna kommunicera obehindrat i tal och i skrift både på svenska och på engelska.

Som person trivs du i en kommunikativ roll med många kontaktytor. Du är strukturerad och kontinuerliga förbättringar är centralt för dig.  

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

 

Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

Kontaktperson

Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till David Stoltz, Chef Produktionsteknik 0660 – 802 75, eller rekryteringskonsult Ola Pettersson, AxÖ Consulting 070 – 377 02 45.

Sista ansökningsdag den 9 april

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/80
Facklig företrädare
 • Patrik Wågström, Unionen, 0660-80112
 • Sofie Mäkelä, Akademikerföreningen, 0660-80227
 • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-04-09

Tillbaka till lediga jobb