BAE Systems Hägglunds AB

En CV90 är en komplex produkt med många ingående delar och det är vitalt att planera och styra konfigurationen för att veta exakt vad som ingår i de olika konfigurationerna. Vill du vara den person som koordinerar och har full kontroll över läget och är den sammanhållande i konfigurationsarbetet så är det här tjänsten du ska söka!

Din framtida utmaning

Som konfigurationsledare arbetar du i ett kundprojekt och arbetar tätt med delprojektledare för att driva projektet framåt med god kvalitet. Vi håller på att förändra arbetet med konfigurationer som du har även möjlighet att vara med att påverka hur rollen ska fungera.

  • Planera, implementera och driva CM-arbetet för CV90 i projekt
  • Arbeta aktivt med konfigurationsobjekten genom utvecklingens livscykel
  • Driva beslutsform avseende innehåll i konfigurationer.
  • Stödja organisationen i CM-relaterade frågor
  • Vara en aktiv ledare i konfigurationshanteringen och kommer vara en viktig kugge i organisationen och i projekt.

Du blir en del av avdelningen Vetronics Subsystems Management där vi är ca 20 personer.

Den du är

Du har i grunden ett teknikintresse och har en vilja och förmåga till ordning och reda. Det är dina personliga egenskaper som avgör om du kommer att lyckas i rollen. Meriterande är någon form av ingenjörsexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

I rollen är det viktigt att kunna kommunicera och att vilja utveckla verksamheten och du bör vara drivande och innovativ i ditt arbete.

Vi ser gärna att du har kunskaper inom systems engineering, konfigurationsledning eller teknisk ledning, men det är inget krav.

God svenska och engelska i tal/skrift är ett krav.

Vad du blir en del av?

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens- & karriärutveckling.


BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef Magnus Andersson 0660-80750 alternativt rekryteringskonsult Maria Håkansson, AxÖ Consulting, 070-4816012.

Vi är ett företag som arbetar med försvarssekretess. Det finns legala krav och krav som våra kunder ställer på oss som företag. Alla som anställs ska genomföra säkerhetskontroll samt drogtest. Alla våra anställda genomgår dessa rutiner.

Tjänsten är tillsvidareanställning och placeringsort är Örnsköldsvik.

Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/83
Facklig företrädare
  • Patrik Wågström, Unionen, 0660-80112
  • Sofie Mäkelä, Akademikerna, 0660-80227
  • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382
Publicerat 2023-03-14
Sista ansökningsdag 2023-04-06

Tillbaka till lediga jobb