BAE Systems Bofors AB

BAE Systems Bofors är ett företag som arbetar med att säkra försvarsförmågan i Sverige och i partnerstater världen över. Detta gör vi genom att utveckla, producera och sälja världens mest avancerade försvarsmateriel. Företaget ingår i en världsledande, internationell och högteknologisk koncern med cirka 100.000 anställda.

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av en bransch i stark tillväxt? BAE Systems Bofors rekryterar nya medarbetare till Karlskoga, Karlstad och Örebro.

Vi letar efter engagerade ingenjörer med en passion för teknik och försvar samt en vilja att utmana det etablerade. Oavsett om du är nyutexaminerad eller erfaren inom mekanik, elektronik, programvara eller andra teknikområden finns det utmaningar och möjligheter för dig hos oss.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, utvecklingsmöjligheter och möjligheten att bidra till innovativa projekt inom försvarssektorn. Bli en del av vårt dedikerade team och arbeta i framkant av teknologisk utveckling inom försvarsindustrin. Tillsammans kan vi göra verklig skillnad och forma framtiden för försvars- och säkerhetsteknik.

Är du passionerad, kreativ och vill vara en del av något stort och viktigt ? Var med och forma framtidens försvarsteknologi med oss! Ansök nu!

Information och ansökan
En anställning på BAE Systems Bofors innebär arbete som kan omfattas av försvarssekretess varför vi ställer krav på svenskt medborgarskap och säkerhetsprövning godkänd av myndighet. Urval sker löpande, så vänta inte med att ansöka.

Annonsen kommer återpubliceras i början av augusti igen och urvalet fortsätter då.

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Lisa Beckman, Rekryteringskonsult, lisa.beckman@baesystems.se, 072- 383 88 53
Jeanette Hartman, Rekryteringskonsult, jeanette.hartman@baesystems.se, 0708686141  

Fackliga kontaktpersoner:
Marcus Eliasson, Akademikerföreningen, 0586-733 655
Mikael Andersson, Unionen, 0586-733109Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Karlskoga, Karlstad, Örebro
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2024/67
Publicerat 2024-03-25
Sista ansökningsdag 2024-06-25

Tillbaka till lediga jobb