BAE Systems Hägglunds AB

BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av miljardaffärer!

För att möta den stora efterfrågan så rekryterar BAE Systems Hägglunds ytterligare Logistikarbetare. Låter det som att det passar dig? Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt team!

Välkommen till en framtid fylld av möjligheter!

 

Din framtida utmaning

Vi växer och kommer att bli fler medarbetare inom enheten Logistik lagerhantering.

Du är en viktig del i ett logistikflöde där arbetsuppgifterna kommer att varieras där flexibilitet är en bra egenskap och där vi på:

  • Lagret hanterar alla in och utleveranser av material både till produktion och reservdelar.

Inom lagerhantering kör du truck och jobbar i vårt affärssystem SAP. 

Enhetens övergripande syfte är att förse våra kunder med reservdelar samt våra montagelinor med material.

Denna tjänst innebär 2-skift.

 

Den du är

Du bör ha gymnasieutbildning och du får gärna tidigare ha arbetat med liknande uppgifter som t ex förrådsarbete. Vi vill att du har god datavana och erfarenhet av att arbeta i affärssystem. B-körkort är ett krav. Det är meriterande med följande truckkort: A2, B1, B3, B4 samt traverskort.

Som person gillar du att ha ordning och reda, du är noggrann och har lätt för att samarbeta med andra.

 

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få jobba i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

 

Kontaktperson

Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till Kurt Byström, Enhetschef logistik lagerhantering 070 – 614 08 20 eller rekryteringskonsult Maria Josefsson, AxÖ Consulting tel 070 – 842 23 35.

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång, så ansök gärna så snart som möjligt. Sista ansökningsdag den 19 juni.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/115
Kontakt
  • Kurt Byström, Rekryterande chef, 070–6140820
  • Maria Josefsson, Rekryteringskonsult, 070-8422335
Facklig företrädare
  • Ulf Strandberg, IF Metall, 0660-80163
Publicerat 2024-05-28
Sista ansökningsdag 2024-06-19

Tillbaka till lediga jobb