BAE Systems Hägglunds AB

Vill du vara en del i HR-teamet i ett av Sveriges snabbast växande bolag? Det går bra för BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik. Vi har en internationell marknad och vår vardag präglas av nya affärer, stark tillväxt och ett stort inflöde av nya, duktiga medarbetare. I takt med att företaget växer behöver också HR-teamet förstärkas med en HR Business Partner. Är du intresserad av en ny utmaning och vill du bli en viktig del i HR-organisationen på Hägglunds, skicka då din ansökan redan idag. Välkommen!

Som HR Business Partner kommer du här att arbeta integrerat och brett över hela företaget som stöd till verksamheten i alla frågor som rör ledarskap, medarbetare och organisation. Givna frågor är rekrytering, resursplanering, kompetensutveckling, ledarskap, konflikthantering, likabehandling och rehabilitering. Du kommer att arbeta nära chefer, medarbetare och fackliga organisationer med målet att bidra till att Hägglunds fortsätter att utvecklas som en pålitlig och stark arbetsgivare där det är bra och stimulerande att jobba.

Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta som HR Business Partner

Hos oss arbetar du aktivt med att underhålla och utveckla metoder och processer inom hela vidden av HR-uppgifter. Rollen är stödjande men också drivande och kvalitetssäkrande.  Du kommer att få eget ansvar för att driva verksamhetsutvecklande projekt inom HR-området. Du rapporterar direkt till HR-chef och arbetar tillsammans i ett team av fyra erfarna HR Business Partner-kollegor och specialistfunktioner som även de ryms inom HR-avdelningen, SHE, Security och Löner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Ledarstöd och ledningsutveckling Kompetensutveckling Karriärutveckling Rekrytering Utredningsarbete Villkors- och avtal Förhandling Rehabilitering Personaladministration

Dina egenskaper:

Du är en trygg person, villig att ta eget ägarskap för helheten i uppgiften, har mod att säga ifrån och känner tillförsikt i att både forma och hävda företagets perspektiv i frågor som sällan har enkla lösningar. Du är pragmatisk och lösningsorienterad.

 Din formella bakgrund:

Du har minst 5 års erfarenhet av arbete inom HR

Du har en universitetsutbildning inom HR eller motsvarade.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik!  En spännande roll i en internationell miljö där du blir en viktig kugge inom ett innovativt bolag med teknik i framkant. Där du får utvecklas i din yrkesroll, tillsammans med kollegor som är drivna och engagerade.

Kontaktperson

Har du frågor om tjänsten, kontakta HR chef Jonas Wikman på 0660-80091 eller HR Business Partner Anette Andersson –Löf på 0660-80478. Sista ansökningsdag är 19 mars, men skicka gärna din ansökan snarast då urval kan komma att ske löpande.

Vi är ett företag som arbetar med försvarssekretess Alla anställda genomför säkerhetskontroll samt drogtest.

Placeringsort är Örnsköldsvik.

Välkommen med din ansökan!

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och nationell säkerhet samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet och vi är en viktig del av det Svenska totalförsvaret.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/57
Kontakt
  • Jonas Wikman, HR chef, 0660-80091
  • Anette A Löf, HR Business Partner, 0660-80478
Facklig företrädare
  • Patrik Wågström, Unionen , 0660-80112
  • Sofie Mäkelä, Akademikerföreningen , 0660-80227
  • Juha Körkö, Ledarna, 0660-80382
Publicerat 2023-02-22
Sista ansökningsdag 2023-03-19

Tillbaka till lediga jobb