BAE Systems Hägglunds AB

BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av nya affärer som uppgår till ett värde av över tio miljarder kronor. Vill du vara en del av ett tight team där vi arbetar tillsammans för att ge kunden bästa möjliga support? I tjänsten ingår många kontaktytor vilket ger dig ett brett kontaktnät både internt och externt.

 

Din framtida utmaning

I din roll som speditör ingår att driva och utveckla arbetet mot BAE Hägglunds övergripande mål där förbättringsarbete och störningsuppföljning är de huvudsakliga styrmedlen för att nå de uppsatta målen. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår bland annat att utföra speditionsärenden såsom bokning av transporter och fakturahantering. Initiera och driva förbättringsåtgärder tillsammans med övriga kollegor på avdelningen. Söka och hantera tillstånd för transporter. Tullklarering sköta rapporteringar mot tullverk och andra myndigheter samt följa upp och utvärdera transportörerna.

 

Den du är

Vi söker dig som är framåt och som har ett eget driv att hitta lösningar på komplexa problem. Du ska vara strukturerad, ansvarstagande och analytisk med ett öppet sinne för att förbättra arbetssätt och arbetsmetoder med företagets bästa för ögonen. Ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter och att du har lätt att jobba i team är viktiga egenskaper.

Vi tror att du har erfarenhet från tidigare arbete med transporter och spedition, gärna med en logistikutbildning i grunden och kunskap av att hantera importer och exporter. Eftersom vi har en internationell prägel på kunder och leverantörer är det ett krav att du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. För tjänsten kommer det att krävas god erfarenhet av Microsoft Office och har du tidigare erfarenheter att arbete i SAP är det en fördel.

 

Vad du blir en del av

Här ges du möjlighet att arbeta i en dynamisk och kunskapsintensiv verksamhet där vi har ambitionen att vara bäst i världen på det vi gör. Vi är ett stort globalt företag inom försvarsindustrin med spännande projekt och goda karriärmöjligheter.

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är högteknologiska stridsfordon (CV90), avancerade terrängfordon (BvS10, Beowulf), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Vår verksamhet är baserad i Örnsköldsvik i hjärtat av Höga Kusten. Pålitlig, Innovativ och Djärv är våra ledord.

För mer information besök www.baesystems.com och för Örnsköldsvik besök www.inspiration

 

Kontaktperson

Har du frågor, är du välkommen att höra av dig till Patrik Lundgren, chef för Operativt Inköp/Spedition tfn  0660-803 21, eller Cathrine Lind Rekryteringskonsult Axö Consulting, 070- 5770618.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Sista ansökningsdag är 2 april men skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/72
Facklig företrädare
  • Patrik Wågström, Unionen , 0660-80112
  • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382
  • Sofie Mäkele, Akademikerföreningen, 0660-80227
Publicerat 2023-03-10
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Tillbaka till lediga jobb