BAE Systems Hägglunds AB

Teknikinformatör

BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av nya affärer som uppgår till ett mångmiljardvärde.

Många spännande projekt är på gång och vi behöver därför förstärka vår avdelning för Training & Training equipment med en teknisk informatör.

Lockas du av att arbeta i en världsledande internationell högteknologisk koncern erbjuder vi nu ett mycket intressant uppdrag. Här får du chansen att växa med oss och bidra till att trygga framtiden!

Välkommen till en framtid fylld av möjligheter!

Din framtida utmaning

I rollen som teknisk informatör arbetar du med att ta fram utbildningsmaterial för de militära fordon vi utvecklar. Du är skribent och redaktör för eLearning. Arbetet utförs i projektform och informationen tas fram i samarbete med bland andra projektledare, konstruktörer och underhållsingenjörer.

Om rollen

Du tillhör enheten Training & Training Equipment och arbetar i gruppen eLearning som idag består av 12 medlemmar fördelat på medieproducenter, tekniska informatörer och grafiker. 

Training & Training Equipment är den avdelning inom ILS som analyserar, planerar och genomför utbildningar och levererar träningsutrustning inom respektive projekt. Kärnverksamheten är att erbjuda utbildning eller utbildningsprodukter på företagets produkter och tjänster. Mottagarna för utbildning är i första hand BAE Systems Hägglunds kunder.


Den du är

Vi söker dig som är erfaren informatör med stort intresse för teknik. Eftersom vi arbetar i en internationell miljö behöver du kunna kommunicera obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.

Du behöver vara analytiskt lagd och ha en god förmåga av att snabbt erhålla förståelse för ett tekniskt system. Du behöver också kunna inhämta och hantera teknisk information från olika källor, för att vidare kombinera dessa och utveckla den med hög pedagogisk nivå till lättförstålit utbildningsmaterial.

Du är strukturerad, har ett starkt eget driv och tar ansvar för dina leveranser. Eftersom våra projekt ofta är komplexa med många gränsytor behöver du också vara samarbetsorienterad.

Du förstår CAD-ritningar och navigerar i CAD-program.

Meriterande är om du har goda kunskaper om fordonsteknik eller militära fordon.

Vi tror att du har en högskoleutbildning inom relevant område i botten.

Vad du blir en del av?

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens- & karriärutveckling.

Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI


BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se - www.hogakusten.com/sv

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, kontakta:

Johan Gripenrot Chef Training & Training Equipment, 0660-80971 eller Caroline Näslund, Team Leader eLearning, 0660-804 80 alt. Lisa Fagerström, rekryteringskonsult 076-8241789.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/87
Kontakt
  • Johan Gripenroth, chef Training & Training Equipme, 0660-80971
  • Caroline Näslund, Team Leader eLearning, 0660-80480
  • Lisa Fagerström, rekryteringskonsult, 076-8241789
Facklig företrädare
  • Patrik Wågström, Unionen , 0660-80112
  • Daniel Lundberg, Akademikerföreningen , 0660-80385
  • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-04-30

Tillbaka till lediga jobb