BAE Systems Hägglunds AB

Din Framtida utmaning

BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av nya affärer. För att möta den stora efterfrågan behöver vi bli fler medarbetare inom Training & Training Equipment. Vill du jobba med utbildning i en högteknologisk koncern? Har du ett intresse för fordons el och diagnostik? Gillar du skapa bra förutsättningar för lärande? Välkommen med din ansökan!

I rollen som teknisk utbildare kommer du tillhöra gruppen Training inom avdelningen Training & Training Equipment. Gruppen består av teamleader och tekniska utbildare.

Avdelningen Training & Training Equipment ansvarar för att hålla utbildningar om företagets produkter och tjänster, vilket inkluderar så väl analys av utbildningsbehov som planering och genomförande av utbildning. Mottagare för utbildningen är i första hand BAE Systems Hägglunds kunder och målgrupperna utgörs av brukare (fordonsbesättningar), fordonsinstruktörer, fordonstekniker och underhållspersonal.  

Om rollen

I rollen som teknisk utbildare kommer du ha en betydelsefull roll både inför överlämningen av en produkt till en kund och efter överlämningen under supportfasen.

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. vara att:

- Analysera utbildningsbehov

- Planera interna och externa utbildningsuppdrag

- Ta fram pedagogiska utbildningsunderlag

- Genomföra utbildningar

- Utvärdera utbildningsresultat och föreslå vidareutvecklande utbildningar

- Stötta andra avdelningar internt vid produktutveckling.

 

Våra utbildningsuppdrag sker både inom och utanför Sveriges gränser. Resor är en del av vår vardag.

Kundkontakt och utbildning sker huvudsakligen på engelska.

Den du är

Vi söker dig som har ett stort intresse för problemlösning och är analytiskt lagd. Du har en positiv inställning. Du är idérik och vetgirig samt tycker om att leverera och prestera. Du har en god kommunikativ förmåga. Du tycker om att tala inför grupp och finner ett intresse av att skapa bra förutsättningar för lärande hos kund.

Meriterande är erfarenhet av:

- Tekniska produkter inom områdena IT-teknik, fordonsel, diagostik och nätverkskunskap.

- Pedagogiskt utvecklingsarbete och presentationsteknik

Har du god systemkännedom så är det en fördel.

Då mycket av våra uppdrag är utanför Sveriges gränser så är god kommunikativ förmåga i tal och skrift på engelska ett krav.

Vad blir du del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

Här får du möjlighet att vara med och driva utvecklingen av våra fordons förmågor och processen för detta.


Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

Kontaktperson

Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till:

Johan Gripenrot, chef Training & Training Equipment, 072 577 22 93 eller Peter Ingvarsson, Team Leader Training, 0660- 805 68. Alternativt kan du ringa Lisa Fagerström, rekryteringskonsult, 076-8241789.

Sista ansökningsdag är 2023-06-09 men vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik. Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/147
Facklig företrädare
  • Patrik Wågström, Unionen, 0660-80112
  • Sofie Mäkelä, Akademikerföreningen, 0660-80227
  • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382
Publicerat 2023-05-15
Sista ansökningsdag 2023-06-09

Tillbaka till lediga jobb