BAE Systems Hägglunds AB

Är du redo för en spännande, varierande och utvecklande vardag där du får möjligheten att leda flera små projekt samtidigt och samarbeta med en mångfald av människor? Då är du den tekniska projektledaren som vi söker till vår innovativa FoU-verksamhet. Som en del av en världsledande koncern inom försvarsindustrin kommer du att vara en del av ett företag som alltid är i framkant av den senaste tekniken. Tveka inte att skicka in din ansökan och bli en del av ett internationellt och expansivt företag som ger dig möjligheten att växa och utvecklas.

Din framtida utmaning

I din framtida roll kommer du att vara den tekniska ledaren för våra interna forsknings- och utvecklingsprojekt. Du kommer att leda flera mindre projekt samtidigt, med dedikerade små projektgrupper för varje projekt. Dessa projekt kan vara allt från utredningar på komponentnivå till koncept och integrationsstudier på komplexa system.

Du kommer att ha ansvaret för att planera och följa upp projektets framdrift men även projektkostnader och budgetar. Du kommer bland annat att ha kontakter internt med FoU-ansvarig, inköpsavdelningen, tekniska specialister och systemingenjörer. Externt kommer dina kontakter främst vara med våra leverantörer, där du också kommer att sätta kraven.

Som en del av avdelningen för System Management kommer du att arbeta tillsammans med ett fantastiskt team på cirka 25 medarbetare. Du kommer att rapportera till chefen för System Management.

Den du är

Som teknisk projektledare för våra FoU-projekt får du en otroligt spännande och varierande arbetsdag. Att driva flera projekt parallellt och snabbt kunna anpassa dig till olika utmaningar är något som verkligen gör denna roll unik. Här kommer du att vara i centrum för innovation och ha möjlighet att påverka både våra egna produkter och möta våra kunders framtida behov.

För att passa in i denna roll behöver du ha erfarenhet av att arbeta i projektform och helst ha tidigare erfarenhet som projektledare. Du är strukturerad och har en fantastisk förmåga att planera och följa upp både ditt eget arbete och dina kollegors. Att hantera budgetar, göra prognoser och bedöma risker och möjligheter är också en viktig del av dina arbetsuppgifter.

Vi tror att du har en teknisk akademisk utbildning i kombination med praktiska erfarenheter som ger dig en bred teknisk förståelse. Du är också skicklig på att kommunicera både i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Personlighetsmässigt är du tydlig och lyhörd. Du har en nyfikenhet på ny teknik och brinner för att hitta innovativa lösningar som uppfyller både våra egna och våra kunders plattformskrav. Att få vara en del av vår ständigt växande och framåttänkande organisation är det som verkligen gör att du kommer att trivas i denna roll.

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens- & karriärutveckling.

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, kontakta: John Nordgren, chef System Management, 0660-292369, eller rekryteringskonsult Maria Håkansson, AxÖ Consulting, 070-4816012.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik och möjlighet till delvis distansarbete.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/22
Facklig företrädare
  • Patrik Wågström, Unionen, 0660-80112
  • Jörgen Ottosson, Akademikerföreningen, 0660-80838
  • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382
Publicerat 2024-02-05
Sista ansökningsdag 2024-02-28

Tillbaka till lediga jobb