BAE Systems Hägglunds AB

Vi behöver en ny operatör!

Arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra vår avdelning för plåtberedning och kontroll, och din uppgift blir att stötta och hjälpa medarbetarna inom produktionen.

I dina arbetsuppgifter ingår att programmera skärmaskiner samt planera materialflöde inom avdelningarna. Du skapar skärprogram samt planera ut jobb som ska skäras i våra vatten- eller laserskärmaskiner. Du ser till att material beställs in till maskinerna samt att det blästras. Du är engagerad och aktiv i utvecklingsarbetet.

Jobbet innebär dagtidsarbete men skiftgång kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi vill att du har gymnasieutbildning och om du har kunskaper i Officepaketet, SAP, Actcut och Catia eller liknande programvaror är det meriterande. Det är ett krav att du har praktisk erfarenhet av skär- och bockmaskiner, av att skapa programskärplaner och av att planera materialflöde. Vi vill också att du ska kunna hantera och planera många arbetsuppgifter samtidigt. Det är meriterande om du har erfarenhet av bockning för att förstå om materialpålägg är nödvändigt vid skapandet av skärfiler. Du behöver ha kunskaper både i svenska och engelska.

Vem är du?

Du ska vara noggrann med god ordning och ha förmågan att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Du är gärna den som sitter i mitten, koordinerar och håller koll på vad som händer i omgivningen. Du gillar att samverka med andra, jobba i grupp, vara en del av verksamheten. Du är driven och engagerad samt deltar aktivt i utvecklingsarbetet. 

Vad vi kan erbjuda dig

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet! Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till utveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställningar och placeringsort är Örnsköldsvik.

Vi är ett företag som arbetar med försvarssekretess. En anställning kommer därför att kräva en godkänd säkerhetskontroll samt godkänt drogtest.

Sista ansökningsdag är 28 januari men skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval kan komma att ske löpande.

Kontaktperson

Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Markus Pettersson, arbetsledare, tel 0660-80705 eller Anna-Lena Vestman, HR Business Partner, tel 0660-804 82. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

BAE Systems Hägglunds AB

Koncernen BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. BAE Systems Hägglunds AB i Örnsköldsvik sysselsätter omkring 800 medarbetare och företagets fokus är utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bandvagnar (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur. Vår verksamhet är baserad i Örnsköldsvik i hjärtat av Höga Kusten. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

För mer information besök www.baesystems.com och läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.inspiration.ornskoldsvik.se och www.hogakusten.com.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/99
Kontakt
  • Markus Pettersson, rekryterande arbetsledare, 0660-80705
  • Anna-Lena Vestman, HR Business Partner, 0660-80482
Facklig företrädare
  • Ulf Strandberg, IF Metall, 0660-80163
Publicerat 2020-12-30
Sista ansökningsdag 2021-01-28

Tillbaka till lediga jobb