BAE Systems Hägglunds AB

BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av omfattande miljardaffärer!

För att möta den stora efterfrågan så rekryterar BAE Systems Hägglunds ytterligare Produktionstekniker!

Välkommen till en framtid fylld av möjligheter!

 

Din framtida utmaning

Du kommer att vara ett produktionstekniskt stöd till produktionen och konstruktionsavdelningen. Du kommer att jobba tillsammans med en grupp om totalt 15 produktionstekniker.
I arbetsuppgifterna kommer det b.la. att ingå:

  • Produktionsgranska ritningsunderlag
  • Ge förslag på verktyg och fixturer
  • Rapportera avvikelser i SAP samt delta i kvalitetsutredningar
  • Delaktig vid investeringar och implementering av ny teknik
  • Utveckla effektiva processer

Den produktionstekniska avdelningen ingår i ett avsnitt inom BAE som kallas Prototyp och Skrov. Inom vårt avsnitt bygger vi de chassier som sedan blir färdiga fordon och har alla processer med högteknologiska maskiner från skärning till målning i egen regi.

Rapportering sker till produktionsteknisk chef.

 

Den du är

Vi söker dig som har tekniskt intresse och trivs att jobba i mindre projekt, där både praktisk och teoretisk kunskap från en tillverkningsindustri är nödvändig.

Högskoleutbildning, produktionsteknisk yrkesutbildning eller på annat sätt tillgodoräknat dig relevant kunskap . Det är också meriterande om du har erfarenhet av CAD-program - Catia, affärssystemet SAP och Aras. Då vi är en internationell koncern behöver du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Som person är du teknikintresserad och. Du har ett eget driv och trivs med att samarbeta med andra. Du är problemlösaren som arbetar målinriktat och du gillar att knyta ihop lösa trådar till en helhet.

 

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

 

Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

 

Kontaktperson

Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till Robert Svensson, Chef Produktionsteknik 0660 – 801 16, eller rekryteringskonsult Maria Josefsson, AxÖ Consulting tel 070 – 842 23 35.

Urvalsprocessen sker löpande, så ansök gärna så snart som möjligt dock senast den 29 mars.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/67
Kontakt
  • Robert Svensson, Chef Produktionsteknik, 0660-80116
  • Maria Josefsson, Rekryteringskonsult, 070-8422335
Facklig företrädare
  • Patrik Wågström, Unionen, 0660-80112
  • Sofie Mäkelä , Akademikerföreningen, 0660-80227
  • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382
Publicerat 2023-03-06
Sista ansökningsdag 2023-03-29

Tillbaka till lediga jobb