BAE Systems Hägglunds AB

Letar du efter en spännande och mångsidig roll som kombinerar administrativ kompetens med intresse för inköp? Då är detta din chans att bli en värdefull del av vårt team på Hägglunds inköpsavdelning. Vi söker en dedikerad teamassistent/administratör som vill skapa ett omfattande nätverk inom vår inköpsavdelning.


Din framtida utmaning
Som en viktig medlem av vårt team kommer du att vara en av tre administratörer som stöttar en avdelning med cirka 120-130 medarbetare. Du rapporterar direkt till inköpschefen och kommer att vara involverad i många varierande uppgifter.

I din roll kommer du att erbjuda värdefullt stöd och support till inköparna inom vår avdelning. Detta inkluderar att hantera diverse uppgifter såsom att ta hand om resebeställningar och visumansökningar, protokollföra viktiga möten och ansvara för bokningar av mötesrum. Dessutom kommer du att ha hand om lokalförvaltning och hantera en rad olika administrativa uppgifter som behöver utföras för att hålla vår avdelning effektiv.

Din andra huvuduppgift kommer att vara att erbjuda operativt stöd för våra inköpare på indirekt inköp. Detta innefattar att skapa inköpsorder, inköpsanmodan och noga följa upp fakturor för att säkerställa en smidig process, paketera avtal och förlänga licenser. Du kommer även att vara ansvarig för att upprätthålla och uppdatera leverantörsinformation i vårt system, SAP, för att säkerställa att vi har nödvändig information för våra inköp.

Den du är

  • För att trivas i denna roll är det viktigt att du har relevant erfarenhet, helst inom administrativa uppgifter inom större företag. Om du dessutom har tidigare erfarenhet av inköp eller har avslutat en eftergymnasial utbildning inom inköp, är det definitivt ett starkt plus.
  • Din serviceinriktning och kommunikation är en viktig egenskap. Du bör vara en person som brinner för att stödja och hjälpa dina kollegor i olika situationer. Din positiva attityd och förmåga att hitta lösningar är egenskaper som vi värdesätter högt.
  • Att vara organiserad och strukturerad är en annan viktig aspekt av rollen. Du kommer att hantera flera uppgifter samtidigt, så att kunna behålla ordning och struktur i ditt arbete är avgörande för att uppnå framgång i positionen.
  • Vi förutsätter att du har god datorvana samt behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till personlig och professionell utveckling. Rollen som teamassistent/administratör inom inköp kan vara din startpunkt för en framgångsrik karriär inom vår organisation.

Om du vill vara en del av vårt team och tror att du har de kvalifikationer som krävs, tveka inte att ansöka redan idag. Vi ser fram emot att få veta mer om dig och din potential att bidra till vår framgång.

Vad du blir en del av
Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att vara en del i ett globalt företag som växer snabbt och som jobbar med framtidens teknik, här finns också stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet. 
Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv


Kontaktperson
Har du frågor kring tjänsten, kontakta:
Malin Lindström, Rekryteringskonsult 0760 24 70 32
Wim Eikelboom, Inköpschef 0660-80225

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.
Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Sista ansökningsdag är 30e september  men vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/v
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/270
Kontakt
  • Wim Eikelboom, 0660-80225
  • Malin Lindström, Rekryteringskonsult, 0760-247032
Facklig företrädare
  • Daniel Lundberg, Sveriges Ingenjörer, 0660-80385
  • Patrik Wågström, Unionen, 0660-80112
  • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382
Publicerat 2023-09-13
Sista ansökningsdag 2023-09-30

Tillbaka till lediga jobb