BAE Systems Hägglunds AB

Din framtida utmaning

Logistik växer och vi söker därför ytterligare en arbetsledare. Vill du vara en del av ett tight team där vi tillsammans arbetar för att ge våra kunder bästa möjliga support?

I rollen som arbetsledare på Spares Services/Logistik leder och följer du upp leveranser och åtaganden inom den egna enheten. Du är motorn i vårt förbättringsarbete och utvecklar både gruppen och individen. I din grupp ingår ca 20 personer med fokus på nedpackning och materialförsörjning mot montagelinan.

I dina arbetsuppgifter som arbetsledare ingår även ansvar för att:

• Leda, fördela och följa upp arbetet inom den egna enheten.

• Regler/lagar gällande arbetsmiljö och miljö följs samt att ett systematiskt arbetsmiljöarbete bedrivs.

• Tillse att det ansvar och uppgifter som åläggs enheten utförs i rätt tid, till rätt kostnad och rätt kvalitet.

• Sätta mätbara mål på enheten som ska ligga i linje med de företagsövergripande målen och till grund för det ständiga förbättringsarbetet

Du ingår i Spares Services/logistik ledningsgrupp och rapportering sker till Chef Spares Services/logistik. Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är i Örnsköldsvik. .

Den du är

Hos Spares Services/logistik sätter vi våra medarbetare i fokus och därför är dina personliga egenskaper av största vikt. Vi söker dig som har en förmåga att skapa ett gott arbetsklimat och en styrka hos dig är att leda och utveckla dina medarbetare. För att vara framgångsrik i denna roll behöver du vara en driven och målinriktad person med ödmjuk inställning till medarbetare och kunder. Vi tror att du har en god förmåga att planera och driva ditt arbete på ett strukturerat sätt. I rollen som arbetsledare ingår många kontaktytor vilket gör att det är viktigt att du har förmågan att kommunicera på ett sätt som är klart, tydligt och strukturerat. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta i team.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom industrin, gärna i en arbetsledande funktion, och en vilja att fortsättas utvecklas. Du har en akademisk utbildning i grunden eller har motsvarande praktisk erfarenhet. Har du erfarenhet av våra produkter är det meriterande. Grundläggande IT-kunskaper i Officepaketet är ett krav och har du erfarenhet av att arbeta i affärssystem är det positivt. Vi är en del av en global koncern och du behöver därför ha goda kunskaper i både svenska och engelska.

Vi arbetar med företagssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Vad du blir en del av

Spares Services / Logistik är en sektion inom Operations and Supply Chain med ett utvecklande klimat, god sammanhållning och driftiga människor som vi hoppas att du vill bli en del av.

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik!

Du kommer att få jobba i ett spännande globalt företag och vara en viktig del i att vårda våra kundrelationer.

Kontaktpersoner

Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till Pelle Lindfors, chef för sektionen Spares Services/Logistik 0660-80529 eller Rebecca Öberg HR Business Partner 0660-29 24 52. Sista ansökningsdag är 17 oktober.

Välkommen med din ansökan!

 

BAE Systems Hägglunds AB

Koncernen BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds AB i Örnsköldsvik sysselsätter omkring 1000 medarbetare och fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet. För mer information besök www.baesystems.com

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se - www.inspiration.ornskoldsvik.se - www.hogakusten.com/sv

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/283
Kontakt
  • Pelle Lindfors, chef Spares Services/Logistics, 0660-80529
  • Rebecca Öberg, HR Business Partner, 0660-292452
Facklig företrädare
  • Patrik Wågström, Unionen, 0660-80112
  • Sofie Mäkelä, Sveriges Ingenjörer, 0660-80227
  • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382
Publicerat 2023-09-25
Sista ansökningsdag 2023-10-17

Tillbaka till lediga jobb