BAE Systems Hägglunds AB

Är du aktiv inom elektronik och vill ta nästa steg och fortsätta utvecklas? Då kan det vara just dig vi söker till vår elektronikavdelning. Här får du möjligheten att både utveckla framtidens fordon och dig själv. Välkommen till en världsledande koncern som befinner sig i teknikens absoluta framkant. Vi ser fram emot din ansökan!

Din framtida utmaning

BAE Systems är nu i en intensiv period med många parallella projekt som genererar mycket arbete för oss. Vi vill därför fortsätta att förstärka vår avdelning för elektronikutveckling med en teamleader. Beroende på din bakgrund har vi möjlighet att kunna anpassa rollen så att den passar dina önskemål om nästa steg i din karriärutveckling.

Som teamleader inom elektronik kommer du att arbeta över ett brett tekniskt område inom sektionen Hardware. Där ingår grupperna elektronik, elsystem, elmekanik och firmware där din uppgift blir att på ett innovativt och professionellt sätt leda och stötta ett team av kollegor. 

Du kommer att ansvara för planering, ledning, utförande och uppföljning av arbete som täcker hela produktcykeln, bland annat:

  • Kretskortframtagning från prototyp till fältsättning
  • Utveckling av framtidens inbyggda system i fordonsmiljö
  • Hårdvarunära programmering i VHDL med inriktning mot FPGA
  • Systemdesign inkluderande säkerhetskritiska funktioner (ISO26262) 
  • Analog och digital konstruktion
  • Test och idrifttagning 

Våra utvecklingsverktyg är Altium Designer, Libero SoC och SimuLink mfl.

Oavsett var du står i din karriär idag kommer du att få ett spännande och varierande arbete i en högteknologisk miljö. Ditt arbete hos oss kommer att innebära många olika kontaktytor, framför allt inom företaget men även mot leverantörer och kunder.

Den du är

Vi söker dig med ledarambitioner som vill stötta och coacha sina medarbetare mot företagets mål och individens utveckling. Vi ser gärna att du har högskole- eller civilingenjörsexamen inom elektronik, mjukvara, automation eller motsvarande. Som teamleader behöver du ha god samarbets- och kommunikationsförmåga och en positiv grundsyn. Våra projekt håller ett högt tempo och vi ser dig som en person med driv och energi och som kan bidra med kreativ problemlösning. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av arbetsledning/ledande befattningar.

Eftersom vi har en mycket internationell prägel på kunder och leverantörer behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Vad du blir en del av

Här ges du möjlighet att arbeta i en kunskapsintensiv verksamhet som utvecklas och växer. 

Du får anställning i ett globalt företag inom försvarsindustrin där man hela tiden utmanar sig själva med ett mål i sikte – att vara bäst i världen.

Som anställd får du stöd att möta dina utmaningar på bästa sätt. Företaget är en del av en stor koncern, vilket skapar globala möjligheter. 

Tjänsten är tillsvidareanställning och placeringsort är Örnsköldsvik. Det finns möjlighet till visst distansarbete.   

Om du inte kan se filmen, klicka in på https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

För mer information besök www.baesystems.com

Läs gärna mer om Örnsköldsvik på www.inspiration.ornskoldsvik.se

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef Christopher Skytt 0660-80785 alternativt rekryteringskonsult Malin Lindström, AxÖ Consulting, 0760 24 70 32. 

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Sista ansökningsdag är 9 juni. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/152
Facklig företrädare
  • Patrik Wågström, Unionen, 0660-80112
  • Sofie Mäkelä, Akademikerföreningen, 0660-80227
  • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382
Publicerat 2023-05-16
Sista ansökningsdag 2023-06-09

Tillbaka till lediga jobb