BAE Systems Hägglunds AB

Vi behöver förstärka vår maskinunderhållsavdelning med ytterligare en underhållstekniker.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att jobba med service och reparation av bearbetningsmaskiner, svetsmaskiner och robotar. I arbetsuppgifter ingår även

  • Ritningsläsning
  • Precisionsmätning
  • Felsökning av elektriska och mekaniska komponenter

Arbetet sker dagtid med viss beredskap kvällstid enligt rullande schema.

Kvalifikationer

Du är utbildad underhållstekniker alternativt att du har flerårig arbetslivserfarenhet inom området. Vi vill att du har god kännedom om bearbetningsmaskiner och dess användningsområden. Meriterande är om du har erfarenhet av CNC-styrda maskiner och dess mekaniska samt elektriska uppbyggnad. Du får gärna ha några års arbetslivserfarenhet och du har kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Vem är du?

Är du noggrann, drivande och gillar att arbeta såväl självständigt som i grupp? Har du god ordning och reda samt hög riskmedvetenhet? Då är du rätt person för oss. Du ska också ha ambitionen att vilja utvecklas, effektivisera arbetssätt och arbeta med ständiga förbättringar.

Vad vi kan erbjuda dig

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet! Du kommer att vara del i en grupp med erfarna underhållstekniker med en härlig laganda. Ditt jobb kommer att vara varierande med stort eget ansvar och ett kreativt innehåll. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetensutveckling.

Tjänsterna är tillsvidareanställning och placeringsort är Örnsköldsvik.

Vi är ett företag som arbetar med försvarssekretess. En anställning kommer därför att kräva en godkänd säkerhetskontroll samt godkänt drogtest.

Kontaktperson

Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Johan Svanholm, arbetsledare, tel 0660-80937 eller Anna-Lena Vestman, HR Business Partner, tel 0660-804 82. Sista ansökningsdag är 29 november.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

BAE Systems Hägglunds AB

Koncernen BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. BAE Systems Hägglunds AB i Örnsköldsvik sysselsätter omkring 800 medarbetare och företagets fokus är utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bandvagnar (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur. Vår verksamhet är baserad i Örnsköldsvik i hjärtat av Höga Kusten. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

För mer information besök www.baesystems.com och läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.inspiration.ornskoldsvik.se och www.hogakusten.com.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/51
Kontakt
  • Johan Svanholm, rekryterande arbetsledare, 0660-80937
  • Anna-Lena Vestman, HR Business Partner, 0660-80482
Facklig företrädare
  • Ulf Strandberg, IF Metall, 0660-80163
Publicerat 2020-08-28
Sista ansökningsdag 2020-11-29

Retour aux postes vacants