BAE Systems Hägglunds AB

Är du konstruktör inom elektronik och vill utvecklas? Då kan det vara just dig vi söker till vårt elektronikutvecklingsteam. Här får du möjligheten att både utveckla framtidens fordon och dig själv. Välkommen till en världsledande koncern som befinner sig i teknikens absoluta framkant. Vi ser fram emot din ansökan!

Din framtida utmaning

BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av nya affärer som uppgår till ett värde av över 15 miljarder kronor.

Vi vill därför förstärka vårt team för elektronikutveckling med en konstruktör inom elektronik med FPGA-inriktning. Beroende på din bakgrund har vi möjlighet att kunna anpassa rollen så att den passar dina önskemål om nästa steg i din karriärutveckling.

Som konstruktör av elektronik FPGA kommer du att arbeta över ett brett tekniskt område mellan elsystem och mjukvara där din uppgift blir att på ett innovativt och professionellt sätt integrera dina lösningar i våra fordon.

Du kommer att arbeta med hela produktcykeln, bland annat:

  • Utveckling av framtidens inbyggda system i fordonsmiljö
  • Hårdvarunära programmering i VHDL med inriktning mot FPGA
  • Systemdesign inkluderande säkerhetskritiska (ISO26262) funktioner
  • Analog och digital konstruktion
  • Test och idrifttagning tillsammans med våra mjukvaruingenjörer

Vårt utvecklingsverktyg är Altium Designer, Libero SoC och SimuLink mfl.

Oavsett var du står i dag i din karriär kommer du att få ett spännande och varierande arbete i en högteknologisk miljö. Ditt arbete hos oss kommer att innebära många olika kontaktytor, framför allt inom företaget men även mot leverantörer och kunder.

Den du är

Vi ser gärna att du som söker har Högskole- eller Civilingenjörsexamen inom elektronik, mjukvara eller motsvarande. Erfarenheter av ledande roller är meriterande.

Då vi är en internationell koncern behöver du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Som person värdesätter vi att du har ett genuint teknikintresse, är utåtriktad och ansvarstagande. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du har en positiv grundsyn och gillar kreativ problemlösning.

Vad du blir en del av

Här ges du möjlighet att arbeta i kunskapsintensiv verksamhet som utvecklas och växer. Du får anställning i ett globalt företag inom försvarsindustrin där man hela tiden utmanar sig själva med ett mål i sikte – att vara bäst i världen. 

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

Kontaktperson

Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Christoffer Skytt 0660-80785 eller HR Businesspartner Jessica Wennerberg 0660-80570.

Sista ansökningsdag är den 25 september.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik, arbete på distans del av tid kan diskuteras.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/166
Kontakt
  • Christoffer Skytt Rekryterande chef, 0660-80785
Facklig företrädare
  • Patrik Wågström, Unionen, 0660-80112
  • Sofie Mäkelä, Akademikerföreningen, 0660-80227
  • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382
Publicerat 2022-08-18
Sista ansökningsdag 2022-09-25

Tillbaka till lediga jobb