BAE Systems Hägglunds AB

Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett expansivt företag? BAE Systems Hägglunds har en händelserik tid framför sig. Vi investerar i toppmodern mätutrustning och behöver nu stärka upp vårt team med en noggrann och driven mätoperatör. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan idag och bli en del av vårt team!

Din framtida utmaning

Du kommer att tillhöra vår avdelning för plåtberedning och kontroll, och din uppgift blir att stötta och hjälpa medarbetarna inom produktionen.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att planera mätoperationer, skapa mätprogram och utföra mätning. Du kommer att analyser mätresultat och göra utredningar av eventuella kvalitetsavvikelser. Du kommer vidare att;

  • Mäta och kontroller artiklar, skriva rapport och vara behjälplig med att tyda mätprotokoll mot andra avdelningar.
  • Samla in verktyg för kalibrering samt kalibrera verktyg. Funktionstesta och registrera att verktyg är ok.
  • Jobba med reverse engineering – skapa 3D-modeller med med hjälp av scanner.
  • Aktivt stötta operatörerna i egen kontroll genom förslag på lämpliga mätmetoder.

Tjänsten är tillsvidareanställning och på heltid. I dagsläget arbetar vi dagtid, men du behöver ha möjlighet att arbeta tvåskift om verksamheten kräver så.

Den du är

Vi vill att du har gymnasieutbildning och dokumenterad utbildning för att utföra kontroll och kalibrering av handmätdon. Du ska ha erfarenhet av ritningsläsning samt form och läge och gärna yrkeserfarenhet av mätning, kontroll och kalibrering. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av CMM-mätmaskiner samt erfarenhet av 3D-scanner. Vi vill att du har kunskaper i svenska och engelska och och du behöver ha grundläggande IT-kunskaper, gärna i Officepaketet.

Du ska vara noggrann! Du är driven och engagerad samt deltar aktivt i utvecklingsarbetet. Du jobbar självständigt men gillar att samverka med andra, jobba i grupp, vara en del av verksamheten.

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet! Du blir en del av ett team bestående av kompetenta och stöttande medarbetare som slussar högkvalitativt arbeten vidare i vårt produktionsflöde. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till utveckling. 

 

Kontaktperson

Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Markus Pettersson, arbetsledare, 0660-807 05, eller rekryteringskonsult Cathrine Lind, 070 - 577 06 18.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

 

Sista ansökningsdag är 2023-02-18 men vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

BAE Systems Hägglunds

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur. BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet. Läs mer om oss på www.baesystems.com

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/12
Kontakt
  • Markus Pettersson, arbetsledare, 0660-80705
Facklig företrädare
  • Ulf Strandberg, IF Metall , 0660-80163
Publicerat 2023-01-18
Sista ansökningsdag 2023-03-05

Tillbaka till lediga jobb