BAE Systems Hägglunds AB

Har du ett intresse för säkerhetsfrågor och informationssäkerhet i synnerhet och vill vara med på BAE Systems expansiva och digitala resa inom företaget, kan det vara just dig vi söker till tjänsten som säkerhetshandläggare med inriktning mot informationssäkerhet.

Här jobbar du nära verksamheten med många interna kontaktytor. Vi ser fram emot din ansökan!

Din framtida utmaning

Säkerhetsavdelningen söker en säkerhetshandläggare med inriktning mot informationssäkerhet. Rollen kommer att ingå i det företagsövergripande säkerhetsteamet och stötta projekt och verksamheten i frågor rörande informationssäkerhet. I rollen ingår både eget arbete men även att leda interna projekt inom ansvarsområdet.

Dina viktigaste arbetsuppgifter är att:

  • Stötta verksamheten i informationssäkerhetsfrågor
  • Delta i anbud och stötta med krav och konsekvensbeskrivningar
  • Skapa och uppdatera styrande dokument inom ansvarsområdet
  • Genomföra säkerhetsanalyser
  • Utbilda medarbetare inom informationssäkerhetsområdet

Vi går mot en mer komplex verklighet med flera stora projekt där vi stöter på nya frågor som behöver tydliggöras i våra arbetssätt och processer, där du kommer in som en viktig aktör.

Rollen är ny så du får till vissa delar möjlighet att utforma din egen arbetsmetodik. Du kommer att ingå i en liten men tajt grupp där lösningsfokus är i centrum. Rollen innebär delaktighet i ett flertal forum inom företaget, men även nationellt och internationellt inom koncernen.

Rollen innebär många kontaktytor inom företaget och stor insyn och påverkansmöjlighet i företagets processer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering vid huvudkontoret i Örnsköldsvik. Resor kan förekomma i tjänsten.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Befattningen är inplacerad i Säkerhetsskyddsklass. Vi genomför därför en säkerhetsprövning inkl. registerkontroll innan beslut om anställning.

Den du är?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med säkerhetsrelaterade frågor.  Du har högskole-/universitetsutbildning inom relevant område eller annan likvärdig utbildning. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Meriterande är om du har arbetslivserfarenhet inom området informationssäkerhet.

Du har ett eget driv och att du är van att arbeta självständigt. Vi söker dig som har ett engagerat och kommunikativt arbetssätt och som motiveras av att omsätta de lagar och regler som företaget omfattas av till en fungerande operativ vardag.  

Du är trygg i att hålla presentationer och att utbilda. Att dela med sig av kunskap och ha en positiv grundsyn inför problem är en självklarhet för dig.

Kontaktperson

Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten, kontakta Säkerhetschef Pär Lindmark, 0660 802 00 eller rekryteringskonsult Malin Lindström, 0760 24 70 32. Sista ansökningsdag är 16 juni 2023, men skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vad du blir en del av


Om du inte kan se filmen, klicka in på https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), civila terrängfordon (Beowolf) stöd och support.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/163
Facklig företrädare
  • Patrik Wågström, Unionen , 0660-80112
  • Sofie Mäkelä, Akademikerföreningen , 0660-80227
  • Juha Körkö, Ledarna, 0660-80382
Publicerat 2023-05-23
Sista ansökningsdag 2023-06-16

Retour aux postes vacants