BAE Systems Hägglunds AB

BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av nya affärer.

Välkommen till en framtid fylld av möjligheter!

Din framtida utmaning
Vi kommer att förstärka vårt team av lösningsarkitekter inom el/elektronik och mjukvara med ytterligare en medarbetare och söker dig som har en gedigen erfarenhet av elektronik och mjukvara i samverkande fordonssystem.

Som arkitekt inom elektronik- och mjukvarudesign kommer du att arbeta över ett brett tekniskt område med allt mellan mekanik och mjukvara där din uppgift blir att på ett innovativt och professionellt sätt bestämma hur vi skall implementera ny funktionalitet i våra fordon. Du kommer alltså att vara högst delaktig i att forma morgondagens produkter.

Arbetsuppgifterna omfattar:

  • Nedbrytning och vidareförädling av krav från kunder och produktägare
  • Skapa system- och utvecklingsspecifikationer
  • Vara ansvarig för beredning och beslut av tekniska lösningar
  • Stöd till övriga grupper inom elektronik och mjukvara
  • Hålla dig ajour med utvecklingen inom området

Vi tror att du redan idag är en senior ingenjör och vi kan erbjuda dig att fortsätta utvecklas inom ditt område och eventuellt bli specialist. Alternativt vill du kliva in i en mer ledande befattning där du på sikt kommer att fokusera mer på arbetsledning eller projektledning. Eller så vill du kanske fortsätta utvecklas som ingenjör och bredda dig över flera tekniska discipliner. Tjänsten erbjuder stora möjligheter.

Oavsett var du står i dag, kommer du att få ett spännande och varierande arbete i en högteknologisk miljö. Ditt arbete hos oss kommer att innebära många olika kontaktytor, framför allt inom företaget men även internationellt mot leverantörer och kunder.

Den du är
Du som söker har en högskoleutbildning samt långvarig erfarenhet inom områdena elektronik, mjukvara eller liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med BAE Systems Hägglunds produkter och lösningar. 

God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vad du blir en del av
Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

Kontaktperson
Har du frågor kring tjänsten kontakta rekryterande chef Patrik Bergh 0660 – 801 35 eller rekryteringskonsult Ola Pettersson, 070 377 02 45, AxÖ Consulting.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/89
Facklig företrädare
  • Patrik Wågström, Unionen, 0660-80112
  • Jörgen Ottosson , Akademikerföreningen, 0660-80838
  • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382
Publicerat 2024-04-25
Sista ansökningsdag 2024-05-26

Tillbaka till lediga jobb