BAE Systems Bofors AB

BAE Systems är en världsledande internationell högteknologisk koncern som utvecklar framtidens försvarssystem. Koncernen har fler än 84500 anställda och representeras i Sverige av affärsenheterna Weapon Systems och Vehicles med verksamhet i Karlskoga, Örnsköldsvik, Stockholm och Linköping.

Vi söker nu en tekniskt skicklig Programvaruutvecklare inom Konfigurationsstyrning till vår utvecklingsavdelning.

Vi letar efter dig som motiveras av utmaningar och som brinner för att ständigt utveckla dig själv och företaget du jobbar på.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Tjänsten innefattar framförallt konfigurationshantering, och inom detta område tillkommande uppgifter, av mjukvara i våra olika projekt.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer bland annat innebära:

  • Konfigurationsstyrning, (CM= Configuration Management)
  • framtagning och implementering av rutiner,
  • hantering av konfigurationer och rapportering,
  • ansvara för att levererad programvara är byggd med rätt innehåll och med korrekt granskning och testning,
  • tillse att programvaruutveckling bedrivs enligt givna instruktioner.

Du kommer vara en del av flera projekt och inneha en viktig roll för att upprätthålla och säkerställa kvalitet på våra levererade produkter.

Du blir en del av vår dynamiska och utvecklande miljö och kommer ha ett nära samarbete med utveckling av produkter inom landområdet, men också ha många andra kontaktytor både internt och externt.

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker denna tjänst har en relevant utbildning i botten och arbetat flera år med liknande arbetsuppgifter, gärna både från utveckling och från produktionsrelaterad miljö. För att lyckas väl i tjänsten behöver du ha ett stort intresse för struktur, processer och teknik.

Tjänsten kräver god initiativförmåga och en förmåga att arbeta strukturerat, du ska även ha lätt för att samarbeta och kommunicera. Vi förutsätter att du har god förmåga att planera och dokumentera arbetet.

Som person är du drivande, nytänkande, strukturerad och tycker om att jobba i en kreativ miljö. Din kommunikativa sida är god och du har goda kunskaper i såväl svenska såsom vårt koncernspråk engelska, i både tal och skrift.

Vi ser även positivt på kunskap och tidigare erfarenheter från försvarsindustrin. Vidare kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och lämplighet.

Vad erbjuder vi dig?

Hos oss får du chansen att arbeta i ett globalt företag inom försvarsindustrin där vi hela tiden utmanar oss själva med ett mål i sikte – att vara bäst i världen. Som anställd hos oss på BAE Systems i Karlskoga får du stöd att möta dina utmaningar på bästa sätt. Vi är en del av en stor koncern vilket skapar globala möjligheter som resor och internationella erfarenheter.

Vi vill att du ska trivas både på och utanför jobbet. Därför satsar vi på områden som bidrar till att du kan hitta en god balans i livet. Företaget har också program för personlig utveckling och kan erbjuda goda möjligheter till utbildning och vidareutveckling för dig som har ambitioner att växa både på ett personligt och kompetensmässigt plan.

Övrigt

Tjänsten innebär arbete som kan omfattas av försvarssekretess varför vi ställer krav på svenskt medborgarskap.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten. Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i dessa rekryteringar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:

Robert Gustavsson, sektionschef, 0586-733 737

Per Linnerblad, HR, 0586-733 070

Fackliga kontaktpersoner

Anders Ek Akademikerföreningen, 0586-733323

Ronald Pirhi, Unionen, 0586-733606

Sök tjänsten genom att bifoga CV och personligt brev senast 2020-01-15.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Karlskoga
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2019/111
Publicerat 2019-12-20
Sista ansökningsdag 2020-01-15

Terug naar vacatures