BAE Systems Hägglunds AB

På grund av den ökande beläggningen på Anläggningsavdelningen behöver vi en resurs som stärker upp oss och därför söker vi nu en driven Fastighetsingenjör. Vill du verka i en nyckelroll i ett företag där man får möjlighet att utvecklas samt få ett brett kontaktnät både inom och utanför företaget – då kan tjänsten som Fastighetsingenjör vara något för dig!

Välkommen till en framtid fylld av möjligheter!

Din framtida utmaning

För BAE Systems Hägglunds AB är det av vikt att våra fastigheter och lokaler håller en hög klass. Som Fastighetsingenjör ansvarar du för drift, underhåll, besiktningar, kravställan, tekniskt stöd, granskning mm. vid ny- och ombyggnader mm. Du kommer att leda förstudier, projektering och projekt inom VVS och ansvara för tillståndsgivning, Heta arbeten och Arbetstillstånd SWP. Du kommer att ha daglig kontakt med konsulter och entreprenörer samt med interna stödfunktioner (IM&T, Säkerhet, SHE, Underhåll etc.) I rollen ingår också Kontroll/provning av brandlarm, sprinkler och gassläckanläggning (Anläggningsskötare) och administrativa uppgifter som kalkyler, ekonomiuppföljning och fakturahantering. Du rapporterar till chef Anläggning och underhåll.

Den du är

Vi tror att du har en ingenjörsutbildning, energiteknikutbildning eller annan motsvarande utbildning. För att vara framgångsrik i denna roll behöver du vara en lagspelare och ha en vilja att utvecklas. Det är meriterande om du innehar BAS-P/ BAS-U, har erfarenhet inom VVS och har arbetat med fastighetssidan inom industrin. Vi ser gärna att du också har erfarenhet av systematiskt brandskyddsarbete. För den här tjänsten krävs att du har datorvana och goda kunskaper i svenska och engelska. Erfarenhet av Autocad är meriterande.

B- körkort är ett krav.

För att lyckas i din roll behöver du motiveras av att leda andra och kunna samarbeta med flera kontaktytor, såväl externt som internt. För dig är kostnadsmedvetenhet, utveckling, effektivisering och miljömässig hållbarhet en självklarhet. Som person är du strukturerad, målinriktad och handlingsorienterad. Du är lyhörd och kan skapa goda relationer

 

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

 

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, är du varmt välkommen att höra av dig till Facilities & Maintenance Manager Mikael Edlund, 0660 - 803 04 eller Cathrine Lind, rekryteringskonsult 070-5770618

Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in din ansökan snarast. Ansöker gör du på BAE Systems egna karriärsida: https://baesystems.varbi.com/se/what:job/jobID:587378/

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/14
Facklig företrädare
  • Patrik Wågström, Unionen, 0660-80112
  • Daniel Lundberg, Akademikerföreningen, 0660-80385
  • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382
Publicerat 2023-01-18
Sista ansökningsdag 2023-03-12

Tillbaka till lediga jobb