BAE Systems Hägglunds AB

Koncernen BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder.

BAE Systems Hägglunds AB i Örnsköldsvik sysselsätter omkring 800 medarbetare och företagets fokus är utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bandvagnar (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden.

Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och partners på den lokala marknaden, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

För mer information besök www.baesystems.com

Läs gärna mer om Örnsköldsvik på www.inspiration.ornskoldsvik.se

Beskrivning

Du kommer att vara den produktionstekniker som har huvudfokus på svetsteknik och ingå i en grupp om totalt nio produktionstekniker. I dina arbetsuppgifter ingår att:

 • Produktionsgranska ritningsunderlag.
 • Genomföra svetstekniska utredningar.
 • Jobba med ständiga rationaliseringar och produktionsförbättringar för att minska tillverkningskostnaderna.
 • Vara engagerad och driven i utvecklingsarbetet inom produktionsavsnittet.
 • Genomföra tidsstudier.
 • Ge förslag på verktyg och fixturer

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller produktionsteknisk yrkesutbildning. Du har både praktisk och teoretisk erfarenhet från svetsning. Har du tidigare erfarnhet av Catia och affärssystemet SAP är det positivt. Då vi är en internationell koncern behöver du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Vem är du?

Som person är du strukturerad, har eget driv och trivs med att samarbeta med andra. Du är problemlösaren som arbetar målinriktat och du gillar att knyta ihop lösa trådar till en helhet.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens- och karriärutveckling. Du kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Vi erbjuder personalförmåner i form av bland annat arbetstidsförkortning, flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och förmånlig föräldralön.

I vår rekryteringsfilm får du en inblick i hur det är att arbeta hos BAE Systems Hägglunds:

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Sista ansökningsdag är 20 oktober men skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.

Kontaktperson

Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till Mikael Jonsson, chef Produktionsteknik 0660-80302, eller Anna-Lena Vestman HR Business Partner, 0660-80482.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/v
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/81
Kontakt
 • Mikael Jonsson, chef Produktionsteknik, 0660-80302
 • Anna-Lena Vestman, HR Business Partner, 0660-80482
Facklig företrädare
 • Patrik Wågström, Unionen, 0660-80112
 • Daniel Lundberg, Akademikerföreningen, 0660-80385
 • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382
Publicerat 2019-09-24
Sista ansökningsdag 2019-10-20

Tilbake til ledige stillinger