BAE Systems Hägglunds AB

Har du erfarenhet av att arbeta med mjukvarutester på inbyggda system och är redo för en ny utmaning? Då passar kanske denna tjänst dig!

Avdelningen System Integration Lab (SIL) ansvarar för mjukvarutester samt elektroniktester på såväl komponenter som referenstestbänkar och hela fordon. Ansvaret innebär att verifiera funktionella krav för mjukvara, elektronik och elsystem på delsystem- och komponentnivå.

Vi går mot en intensiv period med flera parallella projekt och behöver utöka vår avdelning SIL, därför söker vi dig som:

  • Är nyfiken och vill förstå hur avancerade tekniska system fungerar.
  • Trivs med att utmana och prova nytt för att hitta nya angreppsätt
  • Har ett starkt eget driv och trivs med att arbeta i team.
  • Är noggrann, analytisk och har en förmåga att både se till detaljer och helheten.

Viktiga arbetsuppgifter är att:

  • Granska och analysera interna krav och specifikationer för mjukvarubaserade funktioner samt komma med förbättringsförslag.
  • Bestämma och nedteckna hur vi ska verifiera kraven för att säkerställa funktion och säkerhet.
  • Planera tillsammans med en teamleader vilka tester som ska utföras av teamet under en iteration.

I rollen som testdesigner krävs det att du tycker om att söka information, såväl genom dokument som genom personliga kontakter samt är bra på att ifrågasätta och hittar luckor i specifikationerna som andra inte har tänkt på

Kvalifikationer

Vi tror att du har en ingenjörsutbildning inom mjukvara och/eller elektronik eller motsvarande. Du har tidigare erfarenhet kring att arbeta med kravbaserade produkter där analyser och granskningar av krav har varit en del av jobbet. Det är meriterande om du har erfarenhet av mjukvarutester på komplexa inbyggda system eller kunskaper om fordonssystem. Du uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer vara med när produkten blir från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens- & karriärutveckling.

Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/spyM86NLbOk

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, är du varmt välkommen att höra av dig till Mikael Söderberg, chef System Integration Lab (SIL), 0660-80056 eller Jessica Wennerberg HR Businesspartner 0660-80570,

Vi är ett företag som arbetar med försvarssekretess. Det finns legala krav och krav som våra kunder ställer på oss som företag. Alla som anställs ska genomföra säkerhetskontroll samt drogtest. Alla våra anställda genomgår dessa rutiner.

Tjänsten är tillsvidareanställning och placeringsort är Örnsköldsvik.

Sista ansökningsdag är 11 januari, men vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då urval kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

BAE Systems Hägglunds

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

För mer information besök www.baesystems.com

Läs gärna mer om Örnsköldsvik på www.inspiration.ornskoldsvik.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/84
Kontakt
  • Mikael Söderberg, Chef System Ingegration Lab, 0660-80056
Publicerat 2020-11-18
Sista ansökningsdag 2021-01-11

Tillbaka till lediga jobb