BAE Systems Hägglunds AB

Vi söker en Redovisningsekonom till vår reskontra

Om du tycker om redovisning och vill arbeta i ett internationellt bolag kan det här vara rätt tjänst för dig. Vi söker nu en medarbetare  till gruppen som hanterar leverantörsreskontran inom Centrala Finans.

Arbetsuppgifter

I tjänsten arbetar du med fakturahantering och varierade uppgifter inom företagets leverantörsreskontra samt närliggande arbetsuppgifter. Du ger support såväl internt, exempelvis Inköpsavdelningen, som externt samt hanterar det dagliga inflödet av förfrågningar och ärenden gällande fakturor.  

Den du är

För att lyckas i denna roll söker vi dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med elektroniskt leverantörsfakturaflöde, matchning mot inköpsorder samt avvikelsehantering. Då detta är en roll med många internationella kontakter behöver du kommunicera obehindrat både på engelska och svenska. Du är bekväm med att kontakta både extern och intern part, såväl via e-post som via teams/telefon.

Du är en lagspelare som bidrar till att gruppen har ett gott arbetsklimat och hjälps åt. Vidare har du ett stort eget driv, envishet och tålamod samt driver därmed processer och rutiner framåt självständigt och strukturerat. Du är en orädd och flexibel problemlösare som ser sammanhang.

Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller minst två års arbetslivserfarenhet från en roll inom en ekonomifunktion. Du har även god kunskap i Microsoft 365 och det är meriterande om du tidigare arbetat i SAP och Readsoft.

Vad du blir en del av

  • Här ges du möjlighet att arbeta i kunskapsintensiv verksamhet som utvecklas och växer.
  • Du får anställning i ett globalt företag inom försvarsindustrin där man hela tiden utmanar sig själva med ett mål i sikte – att vara bäst i världen.
  • Som anställd får du stöd att möta dina utmaningar på bästa sätt. Företaget är en del av en stor koncern vilket skapar globala möjligheter.
  • I din vardag kommer du ha flera kontaktytor internt och externt samt med kunder och leverantörer för att utveckla den senaste tekniken.

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef Cathrine Kristoffersson 0660- 29 23 05 alternativt HR Business partner Anneli Jonsson 0660-877 24.

Vi är ett företag som arbetar med försvarssekretess. Det finns legala krav och krav som våra kunder ställer på oss som företag. Alla som anställs ska genomföra säkerhetskontroll samt drogtest. Alla våra anställda genomgår dessa rutiner.

Tjänsten är tillsvidareanställning och placeringsort är Örnsköldsvik.

Sista ansökningsdag är 31 maj, men vi hanterar ansökningar löpande. Välkommen med din ansökan!

 

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

För mer information besök www.baesystems.com

Läs gärna mer om Örnsköldsvik på www.inspiration.ornskoldsvik.se

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/96
Kontakt
  • Anneli Jonsson, HR Business Partner, 0660-87724
  • Cathrine Kristoffersson, rekryterande chef, 0660-292305
Publicerat 2024-05-06
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb