BAE Systems Hägglunds AB

BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av nya miljardaffärer.

Välkommen till en framtid fylld av möjligheter!

 

Din framtida utmaning

Till vår avdelning produktionsteknik, prototyp och skrov C-hallen, söker vi nu en Produktionstekniker inom ytbehandling.  

I rollen som Produktionstekniker inom ytbehandling kommer du jobba tillsammans med många olika delar av företaget. Du har en central roll i produktionsföreberedande arbete där kvalitetsaspekten genomsyrar ditt uppdrag.  Du är en viktig kugge i den dagliga supporten.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Bistå produktionen med kompetens kring ytbehandling.
 • Granska val av ytbehandlingar
 • Problemutredningar
 • Rotorsaksanalyser
 • Utveckling av intern verksamhet för att möta upp efterfrågan
 • Kontakt/ support leverantörer
 • Analys av kundkrav
 • Skapa och underhålla dokument som styr interna ytbehandlingsprinciper
 • Internutbildning

 

Den du är

Vi tror att du i grunden har en relevant utbildning alternativt dokumenterad erfarenhet från praktiskt arbete med ytbehandlingar och en vilja till teoretisk kompetensuppbyggnad.

Erfarenhet från kravhantering rörande militära färgsystem och/eller målning av militära färgsystem är meriterande. Då vi är en internationell koncern behöver du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Tjänsten innefattar en stor del kontakter med bl a medarbetare och leverantörer vilket ställer krav på samarbetsförmåga/kommunikation. Det är viktigt att du trivs i en självständig och ansvarsfylld roll.

 

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

 

Kontaktperson

Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef Fredrik Müller, fredrik.muller@baesystems.se  eller rekryteringskonsult Maria Josefsson AxÖ Consulting 070 – 842 23 35.

Sista ansökningsdag är den 7 juni men vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Observera att du ansöker om denna tjänst via BAE Systems egen karriärsida genom att följa denna länk:

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/101
Facklig företrädare
 • Patrik Wågström, Unionen, 0660-80112
 • Jörgen Ottosson, Akademikerföreningen, 0660-80838
 • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382
Publicerat 2024-05-16
Sista ansökningsdag 2024-06-07

Tillbaka till lediga jobb