BAE Systems Hägglunds AB

Ta chansen att bli vår nya kollega!

Enheten Extern Produktion och industrisamverkan består av tre delar – industrisamverkan, extern produktion och OPM (operations project manager) . Industrisamverkan är en viktig del i att vinna affärer då våra exportkunder alltid ställer krav på offset eller annan form av industriell samverkan. Det samarbete som vi bygger med våra leverantörer ger intressenterna strategiska fördelar. Industrisamverkan ansvarar för att offerera, kontraktera och leverera industrisamverkan utifrån kundkrav, budget- och företagskrav. Vi stödjer Business Winning och projekten genom hela livscykeln.

Extern produktion ansvarar för att förbereda, stödja, följa upp och utveckla tillverkningen externt i samarbete med våra leverantörer. Det ingår även att i ett tidigt skede, och i samarbete med enheten strategiskt inköp, välja rätt leverantörer, utvärdera och kvalitetssäkra dessa.

OPM (operations project manager) ingår i enheten och håller projektmässigt ihop hela Operations del av ett leveransorderprojekt eller ett anbud.

Din framtida utmaning

Vi behöver förstärka projektledningsfunktionen (OPM) inom Operations då vi är inne i en intensiv period med flera komplexa produktions-/supportprojekt samt vunna anbud. I din uppgift ingår att projektleda Operations leverabler i projekts genomförandet men att även utföra och koordinera Operations delar i anbudsprocessen. Du kommer att vara en aktiv del i projektgruppen och det krävs att du har ett intresse av projektledning samt att medverka och jobba i vår projektmodell. I rollen ingår även ekonomiskt ansvar inom projektet samt att leda den support och stöttning som vi utför mot våra partners och leverantörer i kundlandet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/spyM86NLbOk

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se, www.hogakusten.com/sv

Kontaktperson

Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till Mathias Ingelsson, chef extern produktion och industrisamverkan 0660 - 80667, eller rekryteringskonsult Ola Pettersson AxÖ Consulting AB 070 – 377 02 45.

Vi är ett företag som arbetar med försvarssekretess. Det finns legala krav och krav som våra kunder ställer på oss som företag. Alla som anställs ska genomföra säkerhetskontroll samt drogtest. Alla våra anställda genomgår dessa rutiner.

Sista ansökningsdag är 26 september, men vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/181
Facklig företrädare
  • Patrik Wågström Unionen, 0660-80112
  • Sofie Mäkelä Akademikerförbundet, 0660-80227
  • Juha Körkkö Ledarna , 0660-80382
Publicerat 2022-09-05
Sista ansökningsdag 2022-09-26

Tillbaka till lediga jobb