BAE Systems Hägglunds AB

Är du redo för en ny utmaning inom logistik och service? Har du lätt för att sätta dig in i nya datasystem? Gillar du att köra truck? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Sök rollen som logistikarbetare på BAE System Hägglunds och bli en del av vårt härliga team. Varmt välkommen med din ansökan!

Din framtida utmaning

BAE System Hägglunds befinner sig i en expansiv fas med anledningen av flera nya miljardaffärer.  För att möta den stora efterfrågan behöver vi stärka upp med ytterligare en logistikarbetare.

Som logistikarbetare hos oss tillhör du en avdelning som består av 23 duktiga medarbetare. På avdelningen arbetar vi med materialförsörjning, packning och logistikstöd. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara materialförsörjning tillsammans med ett team på 10 personer.

Du kommer ha en viktig roll för att hålla montagelinan igång. Din uppgift är att säkerställa att rätt material alltid finns till hands och att levereras sker i tid. Genom våra datasystem får du information om vilka beställningar som ska levereras till linan. Din arbetsdag kommer att vara dynamisk och omväxlande då du både kommer arbeta via dator och köra truck.

Samverkan sker med logistik, montage, produktionsteknik och produktionsplanering.

Tjänsten kan komma att innebära skiftgång (tvåskift, dvs förmiddags- och eftermiddagsskift)

Den du är

Vi söker dig som har lätt för att lära dig nya datasystem och tycker om att köra truck.

Vi tror att du har en bakgrund från industri eller lager.

Meriterande är truckkort (A2, B1, B3), traverskort samt erfarenhet av affärsystemet SAP.

Goda kunskaper i svenska och B-körkort är ett krav.

För att framgångsrikt kunna ta dig ann rollen behöver du vara uppmärksam och duktig på att samverka med andra. Du behöver också vara flexibel och gilla högt arbetstempo.

 

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

 

Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

 

 

Kontaktperson

Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till Isak Nyström, rekryterande chef 070- 2519738, eller rekryteringskonsult Lisa Fagerström 076-8241789.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Varmt välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag 23 juni.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/126
Kontakt
  • Lisa Fagerström, 0768241789
  • Isak Nyström, 066080753
Facklig företrädare
  • Ulf Strandberg, IF Metall, 0660-80163
Publicerat 2024-06-04
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb