BAE Systems Hägglunds AB

Vill du hjälpa till att utveckla högteknologiska och säkra produkter på en global marknad? Vår målsättning är att alla som skyddar sitt land ska ha rätt till en säker arbetsmiljö, även vid hantering av kraftfulla fordon och produkter. Vi söker dig som vill delta i ett utmanande och mångsidigt ingenjörsarbete för att förverkliga detta.

Avdelningen för produktsäkerhet består av nio medarbetare och vi söker nu fler ingenjörer till avdelningen.

Din framtida utmaning

Som produktsäkerhetsingenjör har du en viktig roll att säkerställa vårt mål att våra produkter ska vara säkra att använda, både för egen personal och för våra kunder.

Din roll ger dig möjlighet att utveckla spetskunskap inom en mångfald av tekniska områden. Samtidigt får du en helhetsbild av hur våra produkter är integrerade och designade att fungera i samspel mellan teknik och människa.

Du samarbetar med konstruktörer, testpersonal och servicepersonal i dina analyser och du har kontakt med kund för att hantera och diskutera förebyggande åtgärder.

Tjänsten erbjuder resor, både inom och utanför Sverige.

Den du är

Lämplig utbildningsbakgrund är civil- eller högskoleingenjör. Alternativt har du erhållit din kunskap genom en längre tids praktiskt arbete. God svenska och engelska i tal/skrift är ett krav.

Du kommer att arbeta både självständigt och i projektform samt med stort eget ansvar varför god kommunikations- och initiativförmåga är viktiga egenskaper. Du behöver ha ett mångsidigt intresse för teknik för att kunna få en förståelse för våra produkters sammantagna riskbild. Du är analytisk, ser logiska samband och har ett gott omdöme. Du är ansvarsfull och kan driva dina arbetsuppgifter med integritet och på ett övertygande sätt. Du har god förmåga att planera och organisera ditt arbete på kort och lång sikt samt kan dokumentera ditt arbete.

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik. Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, är du varmt välkommen att höra av dig till:

Carolin Johansson, chef Produktsäkerhet, 0660-809 90, eller rekryteringskonsult Maria Håkansson, AxÖ Consulting, 070-481 60 12.

Vi är ett företag som arbetar med försvarssekretess. Det finns legala krav och krav som våra kunder ställer på oss som företag. Alla som anställs ska genomföra säkerhetskontroll samt drogtest. Alla våra anställda genomgår dessa rutiner.

Tjänsten är tillsvidareanställning och placeringsort är Örnsköldsvik.

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/253
Kontakt
  • Carolin Johansson, 0660-80990
Facklig företrädare
  • Patrik Wågström, Unionen, 0660-80112
  • Sofie Mäkelä, Akademikerföreningen, 0660-80227
  • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382
Publicerat 2022-11-24
Sista ansökningsdag 2023-01-08

Wróć do ofert pracy