BAE Systems Hägglunds AB

BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas och söker därför efter en Informationsingenjör/Manusförfattare eLearing.

Din Framtida utmaning

Du kommer att arbeta med att ta fram utbildningsmaterial för de militära fordon vi utvecklar, som redaktör för eLearning. Arbetet utförs i projektform och informationen tas fram i samarbete med bland andra projektledare, konstruktörer och underhållsingenjörer. 

Den du är

Vi ser helst att du som söker har en teknisk utbildning eller annan teknisk bakgrund. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med utbildning är det särskilt meriterande. Det är även meriterande med en bakgrund inom försvarsmakten/försvarsindustri samt att ha arbetat med våra fordon.

Som redaktör för eLearning arbetar du med att förädla teknisk information till användarvänligt utbildningsmaterial. Du behöver kunna inhämta och hantera teknisk information från olika källor, för att vidare kunna kombinera och utveckla informationen till eLearning med hög pedagogisk nivå.

Du behöver kunna förstå CAD-ritningar och navigera i CAD-program.

Eftersom vi arbetar i en internationell miljö behöver du kunna kommunicera obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.

Som person är du teknikintresserad, analytiskt lagd och har förmågan att snabbt erhålla förståelse för ett system. Samtidigt är du strukturerad, har ett starkt eget driv och tar ansvar för dina leveranser. Eftersom våra projekt ofta är komplexa med många gränsytor behöver du också vara samarbetsorienterad samt en god kommunikatör.

Vad blir du del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens- & karriärutveckling.

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com

Kontaktperson

Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till;

Leif Näslund tillförordnad Chef Training & Training Equipment, 0660-292364 eller Caroline Näslund, Team Leader eLearning, 0660-804 80 samt rekryteringskonsult Li Westman, AxÖ Consulting 072-566 56 59.

Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/262
Facklig företrädare
  • Patrik Wågström, Unionen, 0660-80112
  • Sofie Mäkelä , Akademikerföreningen, 0660-80227
  • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382
Publicerat 2022-12-02
Sista ansökningsdag 2022-12-31

Wróć do ofert pracy