BAE Systems Hägglunds AB

Vårt jobb är att utveckla framtidens fordonssystem! 

Vi jobbar med teknologi från idé vid ritbordet till färdiga fordon på en global arena. Med verksamhet på fem kontinenter och kunder i över 100 länder är vi en av världens största aktörer inom försvarsindustrin. Här finns tusentals utmaningar och lika många vägar till framgång. Vi jobbar med framtidens teknik och våra medarbetare är inköpare, maskiningenjörer, tekniska fysiker, industriella ekonomer, datavetare, elektroingenjörer mfl.

Vårt arbete bedrivs i projektform där flexibilitet och engagemang är viktigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du lockas av utmaningar, du har ett brinnande intresse för teknologi och du vill ha kul på jobbet. Du har ett eget driv och en vilja att lära. Då våra partners och kunder finns i vår omvärld vill vi att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på både svenska och engelska. 

Vill du arbeta i ett världsomspännande företag med en framåtanda som smittar? Vill du påverka din egen möjlighet till utveckling? Vi följs åt från praktik till exjobb och hos oss får du en mentor som stöttar dig under hela co-op tiden. Sök co-op hos oss och ta första steget mot din framtida karriär!

Du som är student på Industriell ekonomi i Umeå är varmt välkommen att skicka din ansökan som vi vill ska innehålla ett CV och ett personligt brev.

 

Företagsbeskrivning

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 90 000 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur. BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bandvagnar (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet. För mer information besök www.baesystems.com

Vi är ett företag som arbetar med försvarssekretess. Det finns legala krav och krav som våra kunder ställer på oss som företag. Alla som anställs ska genomföra säkerhetskontroll samt drogtest. Alla våra anställda genomgår dessa rutiner.

Placeringsort är Örnsköldsvik. 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 6-8 veckor sommaren 2023
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/44
Kontakt
  • Jessica Wennerberg, 0660-80570
Publicerat 2023-02-08
Sista ansökningsdag 2023-03-27

Tillbaka till lediga jobb