BAE Systems Hägglunds AB

Är du en drivande kraft som vill vara med och utveckla teamets agila mognad och dess ramar? Trivs du att arbeta med människor och teknik och se vad vi tillsammans kan åstadkomma? Vill du arbeta i en miljö där du är med från idé till en färdig fysisk produkt som rullar ut till kund? Då kan du vara den vi söker!

 

Din framtida utmaning

Nu stärker vi upp vår avdelning Fordonsprogramvara ”Vehicle Software” med en eller flera Scrum Master. Som Scrum Master på avdelningen kommer du att arbeta över ett brett tekniskt område där din uppgift blir att utveckla vårt agila arbetssätt och i denna roll har du möjlighet att vara ledande i det arbetet. Ditt arbete hos oss kommer att innebära många olika kontaktytor, framför allt inom företaget men även mot leverantörer och kunder.

Du kommer att få vara med i utveckling och test av programvaran för våra fordon och de specialfunktioner som de har. Från realtidssystem som kontrollerar och övervakar fordonet, till besättningsformation och video samt diagnostik som visas på skärmar i fordonen. Vidareutvecklingen av våra produkters digitalisering är ett av företagets viktigaste områden inför framtiden och där kommer du att spela en viktig roll.

Du kommer till ett stabilt större team där många är erfarna och där samarbete och att hjälpa varandra är en självklarhet.  Vi har dessutom en härlig miljö att jobba i med mycket skratt och humor.

 

Den du är

Vi söker dig som har en vana att arbeta i agila team i en liknande roll eller att du idag arbetar med test, kravhantering eller systemutveckling och vill ta steget till att bli Scrum Master.

Kanske har du högskole- eller civilingenjörsexamen inom teknikområdet (gärna inom mjukvara men inget krav) eller så har du motsvarande erfarenhet från yrkeslivet som är relevant för tjänsten.

För denna roll lägger vi väldigt stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi uppskattar kollegor som har en positiv grundsyn, även struktur och ordning uppskattas. Du planerar och genomför själv ditt arbete i samarbete med kollegor så du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi tror att du har ett coachande förhållningssätt är en bra kommunikatör, tar initiativ och samtidigt lyfter andra.  Känner du igen dig? Då tror vi att du kommer att passa i vårt team.

För tjänsten krävs svenska och/eller engelska i tal och skrift. Du får gärna ha erfarenhet i något av dessa: C, C++, .NET, QT, MATLAB-Simulink, DevOps.

 

Vad du blir en del av

Ett viktigt och spännande jobb i ett företag i stark långsiktig tillväxt! Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef för Fordonsprogramvara Informationssystem, Börje Viklund, 0660-292400, alternativt rekryteringskonsult Cathrine Lind, AxÖ Consulting, 070-577 06 18.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

OBS! Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/174
Facklig företrädare
  • Patrik Wågström, Unionen , 0660-80112
  • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382
  • Sofie Mäkele, Akademikerföreningen, 0660-80227
Publicerat 2023-05-30
Sista ansökningsdag 2023-06-25

Wróć do ofert pracy