BAE Systems Hägglunds AB

Projektledare Tekniska Publikationer (Publikationsägare)

Vi har många spännande projekt på gång och behöver därför förstärka vår avdelning med flera projektledare.

Din framtida utmaning

Du kommer att arbeta med att samordna, planera och ta fram produktdokumentation för de militära fordon vi utvecklar, tillsammans med redaktörer och illustratörer för användar- och underhållsmanualer.

Din roll är att vara vår avdelnings projektledare och ansvara för att bryta ner publikationerna i lämpliga arbetspaket och att arbetspaketen förklaras för utförarna.

Publikationsägarens uppdrag är att på ett effektivt sätt samordna aktiviteter och resurser i ett eller flera uppdrag, samt vägleda koordinator och team i arbetet.

Förmågan att tidsplanera och fördela arbetet i våra projekt är viktig.

Du kommer att arbeta med krav och riskhantering tillsammans med övriga i projektet från andra avdelningar och genomföra produktionsavslut och leverans.

Arbetet utförs i projektform och informationen tas fram i samarbete med bland andra redaktörer, projektledare, konstruktörer och underhållsingenjörer.

Den du är

Du har flerårig erfarenhet av arbete, gärna i ledande roll, inom dokumentations-/informationsteknik området eller motsvarande kunskaper.

Ledarskap ingår i ditt uppdrag då teknikinformationsprojekt ofta är komplexa och genomförs av en eller flera arbetsgrupper.

Kännedom om Hägglunds produkter är en fördel, men inget krav för tjänsten.

Goda IT-kunskaper är en bra förutsättning för att lyckas i rollen.

Vi använder tekniker, specifikationer och verktyg som:

XML, S1000D, Corena, SAP VEA, Arbortext och FrameMaker mfl.

Du behöver kunna förstå CAD-ritningar och navigera i CAD-program.

Vi jobbar i agil planering så det är även meriterande om du har jobbat på det sättet tidigare.

Eftersom vi arbetar i en internationell miljö behöver du kunna kommunicera obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.

Som person är du teknikintresserad, analytiskt lagd och har förmågan att snabbt erhålla förståelse för ett system. Samtidigt är du strukturerad, har ett starkt eget driv och tar ansvar för dina leveranser. Eftersom våra projekt ofta är komplexa med många gränsytor behöver du också vara samarbetsorienterad samt en god kommunikatör.

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik!

Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens- & karriärutveckling.

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se - www.hogakusten.com/sv

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, kontakta:

Viktoria Johansson, chef för Tekniska publikationer, 070-329 56 08, eller Johan Engström, rekryteringskonsult, 076-147 93 97.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/176
Kontakt
  • Johan Engström, 0761479397
Facklig företrädare
  • Patrik Wågström, Unionen, 0660-80112
  • Sofie Mäkelä, Akademikerföreningen, 0660-80227
  • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382
Publicerat 2023-06-01
Sista ansökningsdag 2023-06-25

Wróć do ofert pracy