BAE Systems Hägglunds AB

Är du tekniskt utbildad och analytiskt lagd? Vill du utveckla och påverka underhållssystem för både nuvarande och framtida komplexa stridsfordonssystem? BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av nya affärer som uppgår till ett värde av över sextio miljarder kronor.  Hos oss kommer du att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetensutveckling!

Välkommen att bli vår nya kollega

 

Din framtida utmaning

Vi behöver förstärka vår avdelning för Driftsäkerhet och Underhåll med en Felsökningsarkitekt. Tillsammans med konstruktion skapar du felkoder, procedurer, loggar, larmtexter och diagnoser. I samarbete med projektdirektivet tar du utifrån kundkrav fram erforderligt underlag från underleverantörer.  Du stöttar offertarbeten och det som relaterar till felsökningsrelaterade frågor. Det är en bred roll med stor variation på dagarna där du många kontaktytor och interna samarbeten.

 

Den du är

Du är tekniskt utbildad på högskole- eller universitetsnivå eller har motsvarande teknisk/systemvetenskaplig utbildning/erfarenhet. Din tidigare bakgrund kan vara från bilindustrin med felsökning och diagnostik alternativt erfarenhet från andra industriella branscher med ett omfattande underhållstänkande. Meriterande är erfarenhet av el- och mjukvara.

Du har förmågan att arbeta självständigt med ovanstående uppgifter men också trivas och bidra i att vara en del i teamet. Eftersom vi verkar i en internationell miljö behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Dina personliga kompetenser och egenskaper är viktiga för att du ska passa in i vår grupp. För att du ska trivas behöver du vara drivande och utåtriktad. Eftersom kontaktytorna är många (både internt och externt) behöver du vara samarbetsorienterad med en god kommunikation, du måste ha lätt för att kommunicera i både tal och skrift. Det är viktigt att du är en positiv person, analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt.

 

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

 

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, kontakta: Mauritz Gustafsson, chef Driftsäkerhet- och Underhållsteknik, 0660-80179 eller rekryteringskonsult Cathrine Lind Rekryteringskonsult, Axö Consulting 070-577 06 18.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval. 

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/48
Facklig företrädare
  • Patrik Wågström, Unionen , 0660-80112
  • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382
  • Jörgen Ottosson, 0660-80838
Publicerat 2024-03-11
Sista ansökningsdag 2024-06-12

Tillbaka till lediga jobb