BAE Systems Hägglunds AB

Är du en driven noggrann och serviceinriktad person? Lockas du av att göra funktionskontroller och felsökning av fordonselektronik på tyngre fordon? Välkommen med din ansökan till tjänsten som el-kontrollant på BAE Systems Hägglunds.

Din framtida utmaning

BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av nya affärer för mångmiljardbelopp. Vi behöver därför utöka avdelningen som jobbar med elkontroller med ytterligare en el-kontrollant.  Avdelningen består idag av ett härligt gäng på cirka 15 personer.

El-kontrollantens övergripande uppdrag är att verifiera att elen för en komplett produkt (med avseende på funktioner) är fullständig och att tillverkning/inkoppling skett på ett fackmannamässigt sätt.

Den här rollen är såväl bred som omväxlande. I rollen ansvarar du för att alla arbeten utförs på ett fackmannamässigt sätt. Du kommer att ha många interna och externa kontaktytor och du kommer att få en unik kompetens kring BAE Systems Hägglunds fordon.

Dina framtida kollegor är ett kompetent och trevligt team som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet. I denna roll kommer du nära fordonen och kommer att bli väldigt kunnig på dessa.  

Det kan förekomma resor i denna tjänst, samt framtida 2-skiftsarbete.

Den du är

Vi söker dig som har ett stort intresse för fordon samt erfarenhet av felsökning inom fordonselektronik.  

Vi tror att du är utbildad elektriker inom fordonselektronik alternativt att du har annan likvärdig utbildning eller fått dessa kunskaper genom erfarenhet. 

Meriterande är CV90 kompetens eller verkstadserfarenhet av bil-/lastbil.

Goda kunskaper i svenska och engelska samt goda kunskaper inom datahantering (Officepaketet) är ett krav.

B-körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen behöver du vara ansvarsfull och ha god samarbetsförmåga. Du är noggrann, strukturerad och vill lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. 

Vad du blir en del av

Hos oss vill vi att du trivs på jobbet! Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag. Du blir en del av ett team bestående av kompetenta och stöttande medarbetare på vår avdelning för elkontroll.

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, är du varmt välkommen att höra av dig till:

Daniel Forsgren, rekryterande chef OPG El-kontroll 070-3821436

Lisa Fagerström, rekryteringskonsult 076-8241789

Sista ansökningsdag 2/6.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/91
Kontakt
  • Lisa Fagerström, rekryteringskonsult, 076-8241789
  • Daniel Forsgren, chef OPG El-kontroll, 070-3821436
Facklig företrädare
  • Ulf Strandberg, IF Metall, 0660-80163
Publicerat 2024-05-06
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb