BAE Systems Hägglunds AB

BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas. För att möta den stora efterfrågan så rekryterar BAE Systems Hägglunds en Strategisk inköpare inom Standardprodukter.  Låter det som att det passar dig? Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt team!

Välkommen till en framtid fylld av möjligheter!

 

Din framtida utmaning

Vi är idag 17 drivna och engagerade medarbetare som arbetar som strategiska inköpare inom kategoriinköp Built To Print, B2P. Vi har en mycket ljus framtid framför oss och behöver förstärka gruppen med ytterligare en medarbetare och söker dig som vill arbeta som strategisk inköpare.

I din roll som strategisk inköpare kommer du bland annat att jobba med:

 • Ha leverantörsansvar
 • Utveckla befintliga större leverantörer (Relationer, KPI:er och innovationer)
 • Utföra leverantörsutvärderingar
 • Förfrågningar/Offertutvärderingar
 • Jobba med risker
 • Tätt samarbeta tvärfunktionellt för att finna effektiviseringar.

Vi är inom kategoriinköp B2P uppdelade i olika kategorier där Standardprodukter är en specifik kategori där du har två kollegor.

 

Den du är

Vi söker dig med erfarenhet från en kvalificerad roll med kommersiell inriktning. Kanske arbetar du idag inom inköp, projektledning, försäljning, logistik, teknik, ekonomi eller nyligen utexaminerad från relevant inköp/logistik/ekonomi-utbildning. Eftersom vi har en mycket internationell prägel på kunder och leverantörer behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Som person är du bra på att skapa relationer och bygga nätverk. Du har ett starkt eget driv, är målinriktad med förmåga att leda, planera och följa upp både ditt eget och andras arbete på ett strukturerat och noggrant sätt. Du har ett långsiktigt strategiskt förhållningssätt och ett starkt kommersiellt intresse.

Tidigare erfarenhet/kunskap inom SAP och mycket goda kunskaper inom Excel är önskvärt.

 

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

 

Kontaktperson

Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till Martin Johansson, Head of Category Procurement, tel 0660-804 39, 070 – 399 63 63 eller rekryteringskonsult Maria Josefsson, AxÖ Consulting tel 070 – 842 23 35, e – mail: maria.josefsson@axoconsulting.se

Sista ansökningsdag är den 7 augusti.

Observera att du ansöker om denna tjänst via BAE Systems egen karriärsida genom att följa denna länk:

Vi läser fortlöpande mejl och lyssnar av vår telefon under semesterperioden (V 26  – V 31) så det går bra att lämna meddelande så återkommer vi så snart vi kan.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/102
Kontakt
 • Martin Johansson, Head of Category Procurement, 0660-80439
 • Maria Josefsson, rekryteringskonsult, 070-8422335
Facklig företrädare
 • Patrik Wågström, Unionen, 0660-80112
 • Daniel Lundberg, Akademikerföreningen, 0660-80385
 • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382
Publicerat 2022-06-15
Sista ansökningsdag 2022-08-07

Tillbaka till lediga jobb