BAE Systems Hägglunds AB

Är du redo att ta nästa steg i din karriär genom på att prova på delar av en chefsroll? BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av nya affärer som uppgår till ett värde av över 15 miljarder kronor – därav söker vi en Teamleader till avdelningen Vetronics integration.

Vi ser fram emot din ansökan!

Din framtida utmaning

Vetronics integration ansvarar för att integrera all el, elektronik och mekanik i våra fordon till komplett system. Avdelningen består av 13 egna anställda och ett 50 tal konsulter som både arbetar på plats hos oss men även är utlokaliserade på konsultkontor runt om i Sverige.

Vi vill nu förstärka vår avdelning med en Teamleader som både kommer arbeta operativt i våra projekt samt del av tid stötta och avlasta linjechefen på avdelningen.

Arbetsuppgifterna omfattar:

  • Ansvar för konsulter på avdelningen (kontraktera, introducera, leda/följa upp mm)
  • Arbeta som teamleader för en grupp ingenjörer inom avdelningen för att lösa leveranser inom el, elektronik och mjukvara i våra kundprojekt.
  • Arbeta med att utveckla samarbeten med våra konsultbolag/samarbetspartners
  • Stötta befintlig linjechef i dagligt arbete tex. Utvecklingsarbete, strateginedbrytning, verksamhetsutveckling, processer, skattningar inför anbud etc. (I rollen har du inget formellt personal- eller budgetansvar)

Vem är du?

Lämplig utbildningsbakgrund är en akademisk examen som ingenjör eller annan för rollen relevant utbildning. Du är redo att testa något nytt och vill utvecklas som ledare.

Är du redan idag en senior ingenjör, kan vi erbjuda dig att kliva in i en mer ledande befattning där du kommer att fokusera mer på: Arbetsledning, upphandling, skattning av anbud och linjechefsarbete.

Som person har du ett starkt eget driv och är bra på att kommunicera (styra, leda, lyssna, rapportera). Att du har en positiv grundsyn inför problem är en självklarhet. Meriterande i denna urvalsprocess kommer vara om man har yrkeserfarenheter inom tidigare ledande roller.

God svenska och engelska i tal/skrift är krav.

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef Marcus Olsson 0660-80046 eller HR Businesspartner Jessica Wennerberg 0660-80570.

Vi är ett företag som arbetar med försvarssekretess. Det finns legala krav och krav som våra kunder ställer på oss som företag. Alla som anställs ska genomföra säkerhetskontroll samt drogtest. Alla våra anställda genomgår dessa rutiner.

Tjänsten är tillsvidareanställning och placeringsort är Örnsköldsvik. Skicka gärna din ansökan snarast då urval görs löpande. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/185
Facklig företrädare
  • Patrik Wågström, Unionen, 0660-80112
  • Sofie Mäkelä, Akademikerföreningen, 0660-80227
  • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382
Publicerat 2022-09-08
Sista ansökningsdag 2022-09-28

Tillbaka till lediga jobb