BAE Systems Hägglunds AB

Är du en tekniskt utbildad och analytiskt lagd? Vill du ha stora möjligheter att bidra med dina kunskaper och erfarenheter i arbetet med att utveckla och påverka underhållssystem för både nuvarande och framtida komplexa stridsfordonssystem? Vi behöver förstärkning på vår avdelning för Driftsäkerhet och Underhåll med en LCC-analytiker (life cycle cost).  Bli en del av vårt härliga team och ansök redan idag!

 

Din framtida utmaning

I rollen som LCC analytiker på avdelningen kommer du att arbeta över ett tekniskt brett område där du analyserar livslängdskostnader för system, följer upp, för dialog eller presenterar resultatet av analyser vid interna och externa projekt. Du utarbetar både LCC-modeller anpassade för respektive produkt samt pålitlighets- och underhållsbarhetsmodeller på våra produkter. Du kommer att utvärdera verkligt utfall jämfört med predikterat utfall av underhåll, göra reservdelsprognoser utifrån validering av data, uppdaterad modell och framtida driftscenarion. I projekten upprättar du ingående rapporter och sammanställningsdokument såsom reservdelsförslag, lagerförslag, optimala fördelningar, tillgänglighet eller kostnadsanalyser och rapporter etc. Ditt arbete hos oss kommer att innebära många olika kontaktytor, framför allt inom företaget men även mot och kunder. Möjlighet till hybridarbete finns.

 

Den du är

Du är tekniskt utbildad på Civil/högskole- eller universitetsnivå eller har motsvarande teknisk/systemvetenskaplig utbildning/erfarenhet. Du är analytiskt lagd och har mycket goda kunskaper inom MS Excel. Bra kunskaper inom statistik och sannolikhetslära kommer du att behöva i denna roll, likaså sinne för siffor och matematik. Du är trygg i att arbeta självständigt med ovanstående uppgifter. 

Dina personliga kompetenser och egenskaper är viktiga för att du ska passa in i vår grupp. För att du ska trivas behöver du vara drivande med god problemlösningsförmåga och fokus. Eftersom kontaktytorna är många behöver du vara samarbetsorienterad med en god kommunikation, du måste ha lätt för att kommunicera i både tal och skrift i både svenska och engelska. Det är viktigt att du är en positiv person, analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt.

Det är meriterande om att du har några år av erfarenhet som analytiker och har du erfarenhet av något av dessa är det en fördel: Support, underhållsteknik, logistik, programmering, databasteknik, optimering, eller simulering.

Vi använder oss av MS Access och OPUS Suite (OPUS10, Simlox och Catloc) och har du kunskaper i dessa programvaror är det meriterande.

 

Vad du blir en del av

Ett viktigt, spännande jobb i ett företag i stark tillväxt! Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund och efterföljande support. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

Kontaktperson

Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till Mauritz Gustafsson, chef R&M/LSA tel. 0660-80179 alternativt Rekryteringskonsult Cathrine Lind Axö Consulting, 070-577 06 18. Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Sista ansökningsdag är 31 maj men skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/137
Facklig företrädare
  • Patrik Wågström, Unionen , 0660-80112
  • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382
  • Sofie Mäkele, Akademikerföreningen, 0660-80227
Publicerat 2023-05-04
Sista ansökningsdag 2023-06-25

Tillbaka till lediga jobb