BAE Systems Hägglunds AB

BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av nya miljardaffärer!  Vi ser också stora möjligheter till fler stora affärer i närtid. För att möta den stora efterfrågan så rekryterar BAE Systems Hägglunds en Logistikutvecklare! 

Välkommen till en framtid fylld av möjligheter!

 

Din framtida utmaning

Som Logistikutvecklare är ditt uppdrag är att utveckla den interna logistiken. Du ges möjlighet att vara delaktig i alla delar av bolaget och har täta samarbeten internt. Du bidrar till att säkra effektiva, robusta och innovativa logistikflöden, processer och stödsystem. Du driver projekten själv och ibland med hjälp av andra kollegor.  I arbetsuppgifterna ingår även att utveckla lösningar med andra funktioner som kräver en helhetsvy av olika flöden. Du bidrar inom viktiga områden som t ex hur processer ska läggas upp samt nya och förbättrade arbetssätt med ökad ordervolym samt kunden i fokus.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Medverka vid uppsättning av nya montagelinor och anpassa logistikflöden mot ökad produktion
  • Optimera och analysera lager och lagervärden
  • Samordna förbättringsarbeten kopplat till intern logistik
  • Analysera och säkra att vi möter kundens krav under anbudsarbeten och pågående projekt.
  • Driva förbättringar i affärssystem och processer

 

Den du är

Vi ser gärna att du har en utbildning t ex inom logistik, supply chain eller någon annan relevant utbildning. Du har sannolikt arbetat med en liknande roll på något annat företag. Det är meriterande om du har erfarenhet från tillverkande industri.

Du behöver ha goda IT-kunskaper, då analys av data är en del av rollen. Har du sedan tidigare erfarenhet av SAP är detta meriterande.

Eftersom vi arbetar i en internationell miljö behöver du kunna kommunicera obehindrat i tal och i skrift både på svenska och på engelska.

Som person motiveras du av ett brett uppdrag samt att vara drivande kring förändrings- och förbättringsarbete. Du ser kommande utmaningar och arbetar proaktivt. Du bidrar med idéer samt nya perspektiv och har ett intresse för att testa nya tillvägagångssätt. Du har lätt för att se avvikelser och att arbeta för att minska dessa. Eftersom tjänsten förutsätter många kontaktytor är det viktigt att du är kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Du vet att tålamod och ihärdighet behövs då vissa verksamhetsförändringar är komplexa och tar tid att genomföra.

 

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/sbvv-Jm2PhI

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

 

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, kontakta:

Mari Engblom, Chef Supply Chain/ Logistik, tel 0660 - 802 90 eller rekryteringskonsult Maria Josefsson, AxÖ Consulting, tel 070 – 842 23 35.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Sista ansökningsdag är den 31 maj men vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/143
Kontakt
  • Mari Engblom Chef Supply Chain/ Logistik, 0660-80290
  • Maria Josefsson, Rekryteringskonsult, 070-8422335
Facklig företrädare
  • Patrik Wågström, Unionen, 0660-80112
  • Sofie Mäkelä, Akademikerföreningen, 0660-80227
  • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382
Publicerat 2023-05-10
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb