BAE Systems Hägglunds AB

Koncernen BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. BAE Systems Hägglunds AB i Örnsköldsvik sysselsätter omkring 800 medarbetare och företagets fokus är utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Hägglunds främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bandvagnar (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och partners på den lokala marknaden, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

För mer information besök www.baesystems.com

Läs gärna mer om Örnsköldsvik på www.inspiration.ornskoldsvik.se

Arbetsuppgifter

Vi behöver nu förstärka med två bättringsmålare inom avdelningen ytbehandling. Du kommer att jobba med bättringsmålning av prototyper, serie- och förseriefordon. Jobbet innebär många kontaktytor inom företaget och du planerar delvis själv hur du lägger upp ditt arbete. Det kan även förekomma rotation mellan andra arbetsuppgifterna inom arbetsgruppen. Det kan t ex innebära maskering, slipning av fordon samt lackering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är noggrann, drivande och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du är en person med vana att driva och planera ditt arbete. Du är flexibel i ditt förhållningssätt och har god ordning och reda. Vi ser gärna att du har erfarenhet av målning/lackering.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik. Du kommer att jobba i ett härligt gäng och du kommer att möta många delar av vår produktionslina.  

Tjänsterna är visstidsanställningar och placeringsort är Örnsköldsvik.

Vi är ett företag som arbetar med försvarssekretess. En anställning kommer därför att kräva en godkänd säkerhetskontroll samt godkänt drogtest.

I denna rekrytering har vi ett löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 40 tim/v
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/78
Kontakt
  • Lars Ekman, arbetsledare Ytbehandling, 0660-80026
  • Anna-Lena Vestman, HR Business Partner, 0660-80482
Facklig företrädare
  • Ulf Strandberg, IF Metall, 0660-80163
Publicerat 2019-09-11
Sista ansökningsdag 2019-09-30

Tillbaka till lediga jobb